IRC-Galleria

Nalle PuhkiKeskiviikko 29.10.2008 23:45

On muuten semmonen juttu, etten ikinä enää mene yksin kauppaan. En vaan mene. Jos ostaa kahden ihmisen ruuat, niin on oltava kaksi ihmistä niitä kantamassa. Piste.

Kaikki meni ihan onnellisesti vielä siinä vaiheessa kun käsissä oli ostoslista ja kärryt. Ongelmat alkoivat kassalla. Nuori jannu runttasi ostoksiani hihnalla siihen tahtiin, etten ehtinyt lappaa uutta perään. Sain hädin tuskin kärryt kaahattua pakkauspaikalle, kun juippi jo kajautti summaa ilmoille. Maksoin, nostin hänen pudottamansa kortin lattialta (not en easy task with these nails, hons) ja kipitin pakkaamaan. Tässä kohtaa tajusin, ettei olis tarvinnut pihistellä sen kolmannen muovikassin kanssa. No kaikki tavarat meni ihan päreiksi kun yritin ehtiä pois seuraavien alta ja kaikki huipentui siihen, kun se hemmetin räkänokka runttas käsillään mun loppuja ostoksia lähemmäs sitä päätyä ja alko suoltaa muiden ostoksia sinne sekaan! Mädätköön kaikki juhlapyhät töissä.

Nii, ja se, kun autolta piti selvitä kotiin. Sateessa. Kummassakin kainalossa toppa Serlaa, käsissä liian täyteen ahdetut kassit, joista toinen oli vieläpä kuin tilauksesta jo vähän pohjasta revennyt ja suussa avaimet ja kaksi sipsipussia. 150 metrin matka autolta alaovelle oli melko raastava. Kun sain kassit maahan ja oven auki, pudotin ilman häpeän häivääkään Serlat lattialle, ja potkin ne lattiaa pitkin hissiin ja siitä sisälle. Nyökkäsin naapurin mummolle, kun Taffelit suussa oli vähän hankala hymyillä. Eipä kyllä oikeastaan hymyilyttänytkään.

Nyt sit sain kaikki ruhjoutuneet hetelmät ja kolhiintuneet einekset jääkaappiin ja oli pakko avata kalja. Kauhee hiki.

Mut siis joo. Ens kerralla taksi alle. Nyt on pakko viel käydä siirtää auto pois sakkopaikalta, jeeee-e!

Hörps!

[Ei aihetta]Tiistai 28.10.2008 01:14

Mää löysinkii keittiöön ihqun pöydän <3

Nyt tartteeki enää myydä äässiä Wikken kulmal et saan sen maksettuu <3

<3

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 20:12

Kysymys on lähinnä teoreettinen, mutta kuka saatanan kusipää on poistanut Suosikit -kansiosta mun kovalla vaivalla keräämäni kasvattajalistan??PRKL

P!nk kiertueellaTiistai 21.10.2008 22:58

Eilisiin purnauksiin palatakseni, tässä ois näitä neidon keikkapäiviä tuolla Britteinmaalla. Rähmäreissulle siis matkakumppania haussa, tai vaikka vinkkejä paikoista, joihin ei ainakaan kannata suunnata. Tällä hetkellä kaikki huhtikuun kohteet on mulle samalla viivalla, mielummin tietty noille alkupään keikoille lähtisin. Ilmoittautukaatten olkaatten hyvätten.

Huhtikuu

11 Glasgow
13 Aberdeen
16 Birmingham
19 Dublin
22 Belfast
25 Manchester
28 Newcastle
29 Liverpool

Toukokuu

1 Lontoo

Hei käviskö jollekin toi huhtikuun 11. pvä lauantai? Se ois pääsiäislauantai, eli reissu- ja toipumisaikaa jäis vielä siihen maanantai 13.päivään asti, kun on kerran tuo pääsisäinen.

Yksin!Tiistai 21.10.2008 14:07

Noni!
Ostin sitte sen lipun.

Älyvapaa temppu, mut mun oli Pakko päästä kattomaan sitä.

Here without you <3

No tätä en arvannutTiistai 21.10.2008 13:59

Tekasin tossa IG:n ja YLE:n vaalikoneet ja molemmat anto kahdeksi vastaavimmaksi ehdokkaaksi kokoomuslaiset. Epäsopivimpia ehdokkaita näyttivät olevan pääasiassa vihreät.. Hm. Pitäisköhän niiden omien arvojen käytännön toteutusta pistää vähän harkintaan.
ANYONE?????

Me wanna!

Vaikka yksin sitten.

[edit]

Olin jo ostamassa lippua mut niil jtn yöpäivityksiä. Gottagogo.

Rai raiTiistai 21.10.2008 02:03

Hassle hassle..

Miten avuttomaksi läheisriippuvaisuuteen ajautunut ihminen muuttuukaan jäätyään illaksi yksin. Oli kaikkee mitä tänäänkin piti tehdä ja oon vaan tahdottomana maannut liian kalliilla sohvalla, jonka lepomekanismia en edes jaksanut avata. Nau nau.

Ostin tänään lähipiirini viimeisten joukossa uuden kalenterin, kun kaikilla muillakin jo. Puhdistava tunne. Sai taas avata uuden vuoden ja päättää kenen synttärit on huomioimisen arvoisia, ja ja ja mitä muuta mä haluan mukaan seuraavaan vuoteeni. Kaikki ikävät, mustat tekstit saa jättää taakse taas siihen asti että niitä sattuu tulemaan. Koko kalenteri vapaana menoista ja auki lomille, pitkille könyviikonlopuille ja satunnaisille kiukkupäiville, kun saa maata peiton alla ja äksyillä. Ach <3

Niin ja keikkareissuille! Ens vuonna haluttais nähdä ainakin Linkin Park, Pink ja (britneyspears). Anyone?

Nyt ei pysty keskittymään, luulin. Innostuin kelaa läpi vanhoja Idols-vetoja. Sainki jo juttuseuraa joten läheisriippuvuus being taken care of. Mur.

[Ei aihetta]Lauantai 20.09.2008 20:31

Tää ois nyt viikon Rodoksella <3

PuuhSunnuntai 07.09.2008 12:59

On tääki päivä lähtee ajelee avoautolla. Hesaan. No, roadtrip on aina roadtrip. (Vaikka alla olis hädin tuskin b-kortin ominaisuuksiin mahtuva promorassi ja kuskina väsynyt mutta vetävännäköinen blondi)