IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Miksi minä olen friikkiLauantai 11.02.2006 01:47

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Olen hysteerisen tarkka kynsistäni. Yksikin lohkeama, kolo tai värjäymä pilaa päiväni. Elämäni on taas raiteillaan kun kaikki kynteni ovat kasvaneet samanpituisiksi ja ovat virheettömäsä kunnossa.

2. Diggaan Pikku-G:tä. Me ollaan on loistava biisi, ja kuuntelen sitä viikoittain kohottaakseni mielialaani. Kukaan ei tiedä vinksahtaneesta musamaustani.

3. Tiskaan, siivoan ja käsittelen likaisia asioita aina kertakäyttöiset hanskat kädessä. Ostan 100 kpl paketteja varmistaakseni, että niitä on aina saatavilla.

4. Poden syyllisyyttä syömistä. Rakastan ruokaa, herkkuja ja kaikkea, mikä maistuu hyvältä. Sisälläni kalvaa jatkuvasti mieliteko johonkin suolaiseen, makeaan, kirpeään tai happamaan. Jokainen suupala saa tuntemaan syyllisyyttä siitä, että en voinut vastustaa kiusausta. Lasken mielessäni jokaisen suupalan kaloripitoisuuden, jotta tiedän illalla kuinka huono omatuntoni tarkalleen on.

5. Keräilen Apulannan levyjä. Käyn viikoittain huutokaupoissa katsastamassa tarjonnan, ja jos löydän jotain mitä en omista, huudan sen hinnalla millä hyvänsä. Yhdestä promosinkusta maksoin 125 euroa. Hinnalla ei todellakaan ole väliä, kun kyse on Wirtasen hengentuotteesta. Silti halveksin niitä, jotka ostelevat lehtiä julisteiden takia.


IceQ
aNSeLMi^
Perfekt_Dark
Janubin
haapane

Jää aina yksinSunnuntai 15.01.2006 03:13

On henkilöitä, jotka väittävät olevansa lähimmäisiäni.
Kun koittaa hetki, jolloin heitä kaipaisin, ovat he muualla.
Tämän jälkeen kertovat he tarinoita, joiden uskottelevat olevan tosia,
liittyen hylkäämiseeni.
Mutta tiedän totuuden, vaikken haluaisikaan.
Sillä se satuttaa, ennemän kuin kestäisinkään.
Jää aina yksin, vaikkei pyytäisi
kuin hetken läheisyyttä
rakkaimmiltaan.

Hyvää yötä.

Taas.

Ehkä.

P.

Tänään on hyvä päiväMaanantai 26.12.2005 13:44

..huolimatta siitä että maton alle sysätty joulusiivous on edessä tänään.

Moppi heilunee lauleskellessa, eikä ahdista edes tiskaaminen.

Pitkästä aikaa joku sanoi mulle jotain ei-negatiivista.

Kiitos, K-Man. :)

French Affair - SexyPerjantai 16.12.2005 22:02

Vahingossa läysin tämän biisin ja jumankauta että meinas tukka lähteä. Tällä biisillä saa aina, ihan joka kerta, tajunnan räjähtämään tanssilattialla. Pitäisköhän sitä sittenkin lähteä tänään reissuun? :)

Kun levysetä pistää tämän biisin tulemaan, niin ei tartte paljoa ajatella, kun kroppa vie ja mie vaan vikisen.. tai muut. ;)

Biisin sanoja nyt en tässä tietystä syistä voi referoida, mutta hakekaa ihmiset, hakekaa tämä helmi teknomusiikin kivikaudelta ja nauttikaa. Eikä haittaa, vaikka jalka vähän vippattaa - sitä on liikkeellä.

Rakkautta.

Me - nerd? No way!Lauantai 10.12.2005 00:42

Hävettää pitää näitä kuvia täällä galleriassa. En irkkaa, enkä siksi siis kuuluis tänne, mut antaa ny olla sit ku muillaki o. Vieraskynä ilmestyy perjantaina viikolla 50.
- Vanhemmat »