IRC-Galleria

Täti tomeraKeskiviikko 01.08.2007 01:56

Sainpa.
Ähäkutti.

Väsyny päivä töissä, vaan yks asiakas ja sit hengailuu ristikoiden kans ku putiikkia piti pitää auki. Muut hujestivat kuka missäkin ja minä nuokuin houkuttelevan näköisenä sudokun yllä. Nomut selvisin. Viieltä saunaan ja kuuelta putkaan.. Taiiii viideltä kotia ja kuudeks äipän luo. Kiltti nainen vei mut kauppaan ja nyt on taas ruokaa kaapissa. Rakastan.

Kotiin pääsin, heitin kaks keikkaa tavaraa autolta ja sit sen parkkii ja löyty jopa paikka heti ekalla yrittämällä. Kaupan ohi kävellessäni totesin et eipä oo muuten maitoo siihen makaronilaatikkoon, mut ei harmittanu. Heitin pyykkikoneen rullaamaan, tavarat kylmään ja kävin kaupas. Paistelin lihat, keitin roonit ja pilkoin tomatot. Yritin sekottaa muman, mut se tais jäädä vähän puolitiehen. Tunin itteni ihan perheenäidiks ku tiskasin samalla ku kokkasin ja vaatteet rullas rummussa. Harvinaisen sujuvaa. Aattelin vähä tehä kokeiluja ja sättäsin muman joukkoon vähän jotain chilikastiketta. Sit hokasin, et eihän tätä voi maistaa ku tässä on raakaa kananmunaa. Eli huomenna jännityksellä odotellaan et mitä sielt löytyy.

Sit ku sain looran uuniin, otin rojektiks kämpän siistimisen. Kattelin siin samalla vähän vankilasarjaa ja oi että oon tänään tehny monta asiaa samaan aikaan lyhyessä ajassa. Nyt on ruokaa huomiseks, postit setvitty, laskut maksettu, kämppä siivottu ja pyykkivuori puolitettu. Saa mennä onnellisena nukkumaan. Nii. Ja sain viel tosi kivan kassin kampaajalta ku kävin täydentämässä varastoja. Hjuuva hjuva. Tänään pienestä onnellinen.

Hierojalle ja kampaajalle tarttis viel sopii treffit, mut ehkäpä sen voi jättää huomisen hommaks. Juu ja huomenna saa tehdä kirjanpitoa taasen. Rentouttavia hetkiä tiedossa numeroita pyöritellessä. Hyvä fiilis.

Toivottavasti toi mun pyykkikone koht lopettaa ku se jyllää aika kovaäänisesti. Ei taida naapurit saada viel unta. Hupsi.

Sataa sataa ropiseeTiistai 31.07.2007 11:24

pili

pili

pom

.

.

.

Ja kaikki tahtooTiistai 31.07.2007 01:00

tommikalaa ja duudeleita. Yh. Huomenna on pakko käydä kaupassa.

Tuli hassu fiilis töissä ku epätoivoissani huitasin huivariin yhen energiajuoman. En juo kahvia tai käytä kofeiinia yleensä muutenkaan, ja juma et kolahti. Sit kävi viel niin hyvä mäihä et asiakas oli juonu vähän liikaa kaffee ja siin sit oltiin molemmat kädet täristen ja yritettiin sovittaa pensseliä kynnelle. Never again.

Ei tuu sit Ankkaan lähdöstäkään mitään. Kiitos parin viime viikon ryyppyreissuille, on budjetti hyvästi pakkasella. Vapaapäiviä en kyl pois anna, pitkän viikonlopun vietän. Sitä en viel tiiä et miten ja missä ku kaik muut lähtevä Vandal, mut eiköhä sitä jottain tul etiä.

Vaatteet lattial muiden sekaan, hammaspyykki, Los Vegasos ja unten raitille. Ciao.

[Ei aihetta]Lauantai 28.07.2007 22:43

Tänään kännit ni on sit hyvä syy nukkua jonkun pätevän jutun ohi huomenaamulla.

Jumalauta!Lauantai 28.07.2007 14:21

Nyt joku roti tähän heräämiseen!

Tänäänkään en ollut kännissä, mut sain 40e parkkisakon ihan vaan siks et torkutin itteäni 09:10:stä 11:20:een. Perkele!

[Ei aihetta]Lauantai 28.07.2007 00:13

Pystyy myöhästymään töistä joka päivä. Tänään en ollu edes kännissä ku heräsin. Ja silti. Viel siivouspäivänä. Hävetti.

Tiäkstekste mitä? Mul onki Turun paras sisäkkö. Aina kun sen ottaa viereensä yöks ni töistä palatessa kämppä kiiltää joka nurkasta. Will you marry me honey?

Kävin äsken kahtomassa The Simpsons -leffan. Ikävä sanoa, mut ei se niin napakka ollu ku teeveessä. Pari kertaa osiuduin ihan kunnolla, mut tuntu et suurimmaks osaks hihittelin ihan eri läppiä kun salin muut katsojat, joiden keski-ikä oli n. 12v. Ja se, et menee yksin leffaan, on muuten pirun raavas teko. Urhoollisuusmitalin arvoinen. Paikka ylärivissä takaa sen, että naapurissa riittää paskaa jauhavia teinejä ja toisiaan jauhavia puppyloveja ja karkin shoppaileminen ja saliinpääsyodotus on helvetin ankeeta yksin. Säälivien katseiden määrä - ei mitattavissa. Leffan paras koht oli ehdottomasti Homer moottorisahana. Nännänännnäännnää.

Nykyään joutuu näköjään korjaamaan jokaikisen sanan. Ei osu oikeille näppäimille. Ahistaa.

Kolumnista tuli taasen palautetta. Kuulemma positiivista tällä kertaa. Pitänee käydä lukemassa. Rouheeta herättää keskustelua pienessä maalaispitäjässä. Pistäpä joulun alla hawajipaita ylle ni siel ollaan soihtujen kanssa oven takana. Hrrh. Nomutjo. Duty calls taas joskus kai parin kuukauden päästä.

Nyt pakkailen vähäsen kamoja, kun tuli äkkilähtö lapsenvahdiksi. Mitäpä sitä perjantai-illalla tyttönen tekee. Parempi vaan karata pois maisemista ettei lähe taas femmaränni päällensä.'

Siija!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 02:20

When you need someone, there's no one.
Etkö vois jo jättää mua rauhaan? Kaikki muutkin on jättäny. Enkö mä vois oppia inhoamaan sun huonoja puolia niin paljon, et lakkaisin ihastumasta enemmän? Eikö vois jo järki asettua takasin mun päähän?

Miten voi jäädä yhteen katseeseen kiinni näin?

Mä en tiedä susta mitään, tuskin säkään musta. Tartun jokaiseen ajatukseen, ilmeeseen ja hymyyn ja haluan päästä syvemmälle. Taidan olla jo syvemmällä kun haluan myöntää.

Alennustilasta kertoo taustalla soiva Haaveissa vainko oot mun.

Jos tää on vaan universaalia hellyydenkaipuuta? Sä oot osunu reitille väärään aikaan? Roiskin tunteitani summittaisesti mihin sattuu ja joka kerta sä satut tutkaan? Usko itekään. Ketä mä luulen huijaavani. Ketään. Pelottaa oikein ne tarkkasilmäisimmät lähimmät. Lupaat veli olla sit hiljaa jooko?

Tää on mun proggis. Jättää tähän tai edistyä, en tiedä. En osaa. Pelottaa.

Tiedän vaan et aina kun mietin tiettyjä asioita, vatsanpohjassa läikähtää. Ujostuttaa. En halua ja samalla haluan joutua siihen vallattomaan tunnemyrskyyn, missä mikään ei ole tuttua. Opittavaa riittää ehkä vuosiksikin, mut käperryttää ajatella päiväkin eteenpäin.

Äh. Ei tää nyt suju. En saa ulos sitä mitä haluan sanoa. Kelle mä mitään halua sanoa ku ihan pihalla.

Mä en hallitse ajatuksiani yhtään. Karkailee, palailee ja syvenee. Tahtoisin kai vastauksen.

Kylmää vettä niskaan tai lämmin syli vastaan, tiedä. Pitäisin kerran sylissä niin osaisin.

Luodinkestävää sydäntä
Ei oo vielä keksittykkään
Turha pelätä laukausta
Sillä yksinäisyys saman reiän nakertaa

Kääriydyn kohta peittoon näyttämään hauraalta. Odotan aamua että olisi muuta ajteltavaa.

[Ei aihetta]Tiistai 24.07.2007 23:07

Plää plää plääää. En ylettyny kaupassa vihreisiin Kartanoihin ni piti ottaa valkosipulisia. Ei nää kyl niin hyviä ole. Jauhelihaa odotellessa.

Ja voisko joku kertoo et miks mun taloudessa on vaan Russian waterii ja karpalomehua, eikä esim. tavallista kolaa tai appelsiinimehua? Myös sidua on..

Päivän löytö / Loppuelämän motto:

My liver is evil. I will punish it.

Arkeen kiinniTiistai 24.07.2007 11:27

Vesisade

tyhjä jääkaappi

11h työpäivä

laistettu pyykkivuori

hyttysenpurema sormessa

frisbeekäsi jumissa