IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Jotain mikä ei kulu koskaanMaanantai 16.06.2008 03:45

Täytyykö kurjuutta tosiaan olla jotta ihminen osaa kunnioittaa elämän hyviä asioita? Vai lisääkö kurjuus tosiaan vain kurjuutta? Tarvitseeko sinun tietää, että jollakin muulla menee hunommin kuin sinulla ollaksesi kiitollinen omasta onnestasi? Onko ihanan kesän edellytys se, että talvi on ollut pitkä ja synkkä? Miksi Hyvälle pitää olla jokin yhtä painava negatiivinen vastine. Eikö Hyvä voi tuntua vain hyvältä? Miksi sen pitäisi olla "parempi", kuin jokin toinen kerta tai jollakin muulla? On kaikista kivintä kun kaikilla on kivaa. Hyvä on hyvä vaikka voissa paistais, piste. Kuka keksi sanonnan "Ei hyvää ilman huonoa" ja millä hän sen perusteli? Minun kokemuksistani, hyvästä on loppujen lopuksi poikinut kymmenkertaisesti vain lisää hyvää.
Henkilö joka mittaa oman tärkeytensä tai saavutuksensa sen mukaan kuinka korkealla muiden yläpuolella hän on, tulee aina olemaan riippuvainen muista oman onnellisuutensa suhteen. Sinä määräät kuka sinä olet. Sinä määrät kuinka onnellinen olet. Sinä määräät milloin huomaat kuinka tärkeä Sinun olemisesi on. Kukaan meistä ei ole sattuma, vaikka vanhemmillesi tulosi saattoi olla yllätys.
Ne ihmeelliset hetket jotka vietät ystäviesi seurassa, ne hetket jolloin tunnet sydämesi pakahtuvan tai ne hetket joiden toivoisit kestävän tästä ikuisuuteen, ovat niitä hetkiä jolloin rakastat. Eikä mikään huono koettelemus tee niistä yhtään parempia. Hyvä olo ei koe inflaatiota eikä siihen kyllästy. Jos saat ilosi suorittamisesta, mene itseesi ja koita olla parempi ihminen kuin aikaisemmin, äläkä tähtää siihen, että olet muita ihmisiä parempi. Puske itsesi ulottuvuuksiin joita et koskaan uskonut saavuttavasi. Koko elämäsi riippuu Sinusta. Ajattele hyvän kautta ja luota siihen, että hyville teoillesi, ja varsinkin ajatuksillesi, tulee vähintään yhtä voimakas kaiku takaisin.
Jos koet, että sinulla ei ole ystäviä tai jos joku tuntemasi henkilö tuntee tällaista, kehoita häntä tutkiskelemaan itseään ja keskittymään aluesiin joilla hän on hyvä. Saa hänet ymmärtämään kuinka paljon hyvää hänessä itsessään on jo valmiiksi. Se, että joku sanoo olevansa huono kaikessa ei riitä vastaukseksi. Itsesääli on vain tekosyy olla yrittämättä ja laiskojen hommaa. Ihmisten täytyy lopettaa ongelmiin keskittyminen ja siirtää keskittymisensä ratkaisuihin.
Ihmisen ei tarvitse nähdä kauheutta ihaillakseen mitä "Kaunis" on. Puhdas vauva ymmärtää mitä Kaunis on. Sinä olet Kaunis.
Kaunista ei nähdä. Se on tunne. Kaunis tulee sisimmästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.