IRC-Galleria

Ciora

Ciora

PsykoHane on hullu, syvältä helevetistä tullu.

Illan istujaisetPerjantai 11.01.2008 01:02

Vitsi että on kylymä, tuntuu siltä kuin makoilis alasti lumihangessa kun joku kaataa kylmää jäähileistä vettä päälle. En ole tota tietääkseni vielä testannu, mut aijon kokeilla kun kerta mainitsin.
Mun karvoituskin alko pöyhisteleen, mut aika säälittävä tää mun turkki. Tarvis sellaisen lämmittäjän lämmittämään, mutta EHEIII *katkera ärähdys*..ei se vaan käy joten vissiin täytyy lähtä metsästään joku poro ja pistää talja päällä, niinkuin täällä Lapissa on tapana.

Soitin musiikkia ja jammailin tosi kovaa, se lämmitti. Mutta vain hetken. Kyllä kato duraselistaki ne patterit joskus loppuu. Puhuin kuvannollisesti itsestäni, en mistään laitteesta.

Ystäväni Hillis teki tänään mahtavan runon, ja Hannulla (minulla) oli poskessa naurun räkä, kävi mulla melko kova säkä, että kamun moisen tää tyttö sai, siitä moni kade kai..

Nyt jos mulla ois täällä jotain kuumaa ni tekisin siitäkin runon! Vaikka enhän mä kylmäks jää, kun täyttyy mielikuvituksilla tämä pää.

Tuleekohan tänään uni? "jos ei Nukku-Matti hiekkoja silmiini paiskaa, likainen mieleni Matin sängylle paiskaa ja tyttö Matin raiskaa! " Runo: yhteistyössä Hilliksen kans

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.