IRC-Galleria

Conte

Conte

you want a piece of me?
On myös toinen asia mikä mua ihmetyttää ihmisissä.

Oon ollu nuorempana tyhmempi, eikös me kaikki olla jossain vaiheessa?
Voitko väittää, että et koskaan ole tehnyt mitään, mitä näin jälkeenpäin kadut?

Ite oon tehny aikoinaan monia asioita, jotka peruisin nyt, jos vaan voisin. Mutta jos olisin tehnyt erilailla, en todellakaan voisi olla tässä. En ehkä koskaan olisi tavannut veijoa, ja sitä en kyllä kadu yhtään että tapasimme. Oon ollu joskus todella ilkeä ihminen monia kohtaan, ja tehny väärin. Mutta enpä usko olevani ainut, on muakin kohtaan oltu todella julmia.

On ihmisiä, joiden kanssa en ole ollut tekemisissä vuoteen tai useampaan, ja ne ihmiset luulevat tuntevansa mut. Siinä he ovat väärässä. Ihminen muuttuu koko ajan, vaikkei sitä välttämättä tiedostaiskaan. Ite ainakin oon muuttunu parempaan suuntaan. Raskausaikana rauhotuin todella paljon, ja elämä on nyt paljon parempaa ku mitä joskus oli. Äitiys vaan kasvattaa henkisesti.

EN ymmärrä sitä, miksi joku ihminen sanoo että "voi sitä lapsiparkaa kun sillä on niin huono äiti". ehkä musta ei uskois, että pystyn siihen, mutta mä pystyn. Vaikka te, jotka puhutte paskaa, ette pystyis siihen, se ei todellakaan tarkoita sitä ettenkö ite pystyis.

Lehessä oli vähän aikaa sitten juttua siitä, kun kahden kuukauden ikäisen vauvan vanhemmat otti sen mukaan festareille ja ryyppäsivät. Sitä en ymmärrä, ettekä te. Ite en ole semmonen, siinä vaiheessa jos olis PAKKO päästä johki, niin kyllä veisin tuon hoitoon, mutta mulla ei ole mikään hinku päästä, koska lapsi on mulle tällä hetkellä tärkeämpi. Se on mun elämäni rakkaus, ja veijo kanssa. Molemmat kyllä on yhtä tärkeitä mulle.

Joten SINÄ. joka oot tuntenu mut joskus, mutta et oo ollu tekemisissä, niin älä viitti jauhaa tota paskaa, vaan tuu juttelee ja tutustu, en mä pure, niinku joskus aikoinaan olisin ehkä tehnykki. Ihan mielelläni tutustun uudestaan entisiin kavereihin ja miksen myös puolituttuihin.
Voin ihan ite sanoa, että oon kiva ihminen.

Ja ehkä te, jotka haukutte niin tosiaankin ootte vaan kateellisia siitä onnesta mitä mulla ja veijolla on. enkä mä sillä, että meillä olis aina helppoa, se olis vale, kenenkään elämä ei voi olla täydellistä.

Älä tuomitse jos et tunne.. Enkä suosittele uskomaan kaikkea mitä kuulee, kateelliset vaan jauhaa paskaa, sen oon huomannu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.