IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.12.2005 00:48

Tänään oli kiva päivä. En ollut koneella ennen kuin nyt. Itseasiassa en ollut koneella kokonaiseen vuorokauteen. Se on kova se. Olin karaten pikkujouluissa kooooko päivän. Aluksi treenailtiin rankasti, mutta sitten ansioituneesti saunaan ja tekelee kaikkee mukavaa loppuillaksi :) En kuitenkaan jäänyt yöksi, vaikka olisin ehkä voinutkin :7

Torstaina oli myös aika kova päivä. Sain karatessa keltaisen vyön. Vyökokeessa jännitti kovasti, mutta kyllä se vyö silti tuli.

Huomenna on pyhitetty lepopäivä. En varmasti tee kovinkaan paljon muuta kuin makaan sängyllä ja katon telkkaria tai hieman välillä irkkaan. On viikko ollut sen verran raskas 'opiskelun', karaten ja autokoulun välillä hyppimisen kanssa. Onhan se hyvä että koneella ei tule oltua niin paljon, mutta rankaksi tuo elämä tekee x) Ei tosin koneella olokaan kovin terveellistä ja virkeää ole. Ja elämän hankkiminen priority one :D hehee, no ei vainskaan. En ole enää addikti (huom mennyt aikamuoto, olen ollut :b). Kyse on vain niin että kun aina ei voi olla jossain eikä huvita nukkua vaikka väsyttäisikkin, ja ei jaksa mennä kaverin luokse vaan haluaa samalla löhötä ja tehdä ei-mtn, mutta myös jutella kavereiden kanssa, niin paras tapahan se on tietty irkata :)

oho, kerkes sit toi pyhitetty lepopäivä vähän revetä pitkäks kun itse topic jäi vain maininnan omaiseksi =D mutta no. Kaikkihan me tiedämme, että kaikenlaiset tilaisuudet ovat vain niille ketkä siellä olivat, enkä kyllä menisi väittämään että sinua lukijaa, kuka tylsyyksissäsi olet tänne asti lukenut, välittäisi ehkä kuullakkaan kaikkea :) Sen voin tosin väittää, että tuonne olisit halunnut, ja senhän voi tehdä tulemalla ensimmäiselle alkeiskurssille heti tammikuussa. Se kannattaa =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.