IRC-Galleria

kirje jota et tule koskaan saamaanKeskiviikko 11.06.2008 03:54

Halusin vaan kertoa sulle minun kuulumiset. Halusin jakaa nämä asiat kanssasi. Minulla on hyviä ja huonoja uutisia. Tai, sä olet tietoinen näistä, mutta emme ole keskustelleet kunnolla. Minulla on syöpä. Ne kaikki mun oksentelut ja muut selitty nyt aika hyvin. Mua ei pelota. Olen helpottunut. Mulla on huomattavasti parempi olla nyt henkisesti, vaikka nämä hoidot vie kaiken voiman. Sytostaatit ei ole kiva juttu. Mutta asioilla on nyt nimet, eikä tarvitsee enää miettiä mikä on vikana. Harmittaa, ettet välitä tästä. En tiedä ymmärrätkö edes mikä tämä juttu oikein on?
Käyn töissä. Se on hauskaa ja kivaa. En aina jaksaa, mutta se antaa mulle toivoa. Olisit ylpeä musta. Yhtenä päivänä kannoimme kontista varastoon yli 7 tonnia tavaraa käsin! Hassua, mutta mulla ei ees olleet kipeät paikat. Töiden lisäksi olen ollut paljon kuvauksissa. Melkein päivittäin. Olen saanut toteuttaa itseäni taas. Muistatko kun haaveilimme, että pääsisimme yhdessä samoihin kohtauksiin? Ajattelin näitä kun kuvattiin kerran tekosadessa. Oli todella kylmää ja kaipasin sinua viereeni. Olisit tykännyt olla siell ja nähdä kaikki jutut. Siell oli paljon teknisiä juttuja jotka sua kiinnostaisi.
Kotona on siistiä. Toi kaksisiipinen kaipaa sinua kovasti ja hokee sun nimeä jatkuvasti. Se tuntuu välillä pahalta. Ai niin! Voitin lotossa! Heh! Vihdoin! En paljon, mut ihan mukavasti. Hassua, mutta minun elämä on saanut täysin uuden suunnan, minulla on taas sitä kaikkea mitä kaipasit, mutta minulla ei ole sinua. Kovan hinnan maksoin. Liian kovan. Tämä niin kivalta näyttävä elämä ei vaan maistuu ilman sua. Olen sydämessäni ja mielessäni 24/7. Rakastan ja vihan sinua. En tiedä miten ihmeessä pystyn jatkamaan tästä eteenpäin, mutta olen vahva ja kait mä selviän. Ei ole vaihtoehtoja...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.