IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Aika...Perjantai 29.02.2008 00:01

Hih!vertasin just mun ekaa ja vikaa kuvaa oletusalbumissa ja totesin, että niin se aika muuttuu.
Nahkarotsi toki on viellä tallella ja yhä kovassa käytössä, mutta lähes kaikki muu viimeisen kuvan ajalta on muuttunut.Ystävistä on jäljellä vain parhaat ja muut menikin sitte kiertoon.
Aika on kulunut huimasti ja kuvien väliin mahtuu paljon.Suurimman osan haluaisin valitettavasti unohtaa, mutta ne pienet yksittäiset jutut, jotka silloin pelastivat mun pienen maailman ovat edelleen muistissa ja pysyvät siellä aina.

Toinen...Torstai 28.02.2008 08:40

Joskus, kaikesta huolimatta, mulle tulee olo, että olen aina vain se toinen valinta.Vuosien epävarmuus, pettymykset ja rikotut lupaukset ovat muokanneet minusta toisen, ikuisen kakkosen.
Nyt kun fiiliksen pitäisi olla korkealla ja minun pitäisi tietää olevani ykkönen, menee kaikki väärin ja kyseenalaistan enemmän kuin koskaan.Epäilen jatkuvasti ja etsin merkkejä, jotta osaisin varautua iskuun, joka päättää kaiken.En halua kokea enää ikäviä yllätyksiä, niitä on koettu jo liikaa.
Koitan hengittää rauhassa, katson peiliin, hymyilen hiukan ja totean: Sä olet tyttö ykkönen.Joskus, jonakin päivänä ainakin yhdelle henkilölle ja se päivä on nyt.

Niin mäkin rakastan sua!Keskiviikko 27.02.2008 08:27

Ihaninta on herätä yöllä ja huomata, että kännykkään on tullut viesti, jossa lukee: Hyvää yötä rakas, mä rakastan sua<3
Yleensä mä olen erittäin kärttyinen, jos unissani joudun viestejä lukemaan, mutta nyt oli poikkeava tilanne.
Fiilis on täys 110 ja nyt pitäs mennä töihin, jotta saa hiukan rahaa...

Viiltävää...Tiistai 19.02.2008 18:37

Radio huutaa läpi kappaleita, joissa sanat ovat kipeitä...

Hemmetti...Tiistai 19.02.2008 18:06

Ihmiset on kivoja, mutta nyt mä dissaan niitä täysin!Varsinkin niitä, jotka saa mut ajattelemaan asioita.

"koitan sopeutua, avutua, kuunnelkaa mua, se on SÄÄLITTÄVÄÄ...!"

Kiitos näääääääin paljon!Sunnuntai 17.02.2008 00:09

Oli ihan mieletön ilta eilen, kiitti siit!Kyl silmä lepäs aika makoisasti mistereissä ja juomaki maistu ihan kelvollisesti.Ens La uusiks samal porukal ja pidetää vähintää yhtä kivaa.
Aih, iha krampis lihakset, ku hieman olen ehkä tanssinu:)
Kiitti pojal tanssituksest, oli kivaa:)
Kiitos kullat!

Biitin voi jo tunteaPerjantai 15.02.2008 13:57

Ah, mä tykkään täst fiiliksest, joka rytmittää mua kohti iltaa.Koht ei oo enää millää välii, koht vaan mennää ja ollaa nii onnellisii.Tänä iltana mä rakastan maailmaa, otan sen vastaan.Mä heitän kädet ilmaan ja levitän ne sivuille, halaan jokaista ja pusut annan kaikil tutuille.Mä annan biitin viedä ja tanssin niin pirusti, ei kukaan saa mua kiinni, mä sain kiinni vapauden.Rakastan, rakastan.Korvat tahtoo kuulla sen entistä kovempaa, kroppa tahtoo jokaista säveltä rakastaa, suu tahtoo huutaa laulun sanoja.Grauh!Mä tahdon jo ryntää ulos!

wanhatPerjantai 15.02.2008 13:38

Kävin kattomassa wanhoja, ku ne tanssi Lemun koulul.Ei muute mitää, mut jesse tanssi siellä Hilsun kans ja pitihän mun niistä kuvia räpsiä:)
Snif, Jesse oli niiin komea ja Hilsu kaunis!Onnea heille kummallekki:)

Hyvää ystävänpäivääTorstai 14.02.2008 22:10

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille rakkaille.
Ystävät ovat mulle tärkeitä ja rakastan heistä jokaista.heidän eteensä olisin valmis tekemään ihan mitä tahansa, koska tahansa.Heihin kaikkein rakkaimpiin olen saanut luottaa jo vuosia, sillä he ovat aina läsnä.Mitkään sanat eivät riitä milloinkaan kertomaan kiitollisuudestani.Kiitos.
He, jotka eivät ole ystäviäni olen heillekkin kiitoksen velkaa.Teidän ansiostenne tiedän, millainen ei ole todellinen ystävä ja osaan paremmin arvostaa heitä, jotka ovat ystävyyden ansainneet.
Sama pätee rakkauteen.Tiedän, mitä haluan.

Rakastan teitä<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.02.2008 22:24

miksi kaikki menee päin seiniä?