IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Päivä....Torstai 15.03.2007 14:49

Kipeenä taas, real nice!
Alkaa jo pikku hiljaa v*tuttaa tämmönen kipeys!
Eipä mitään, elämä jatkuu ja aika parantaa haavat.Joskus toivoisi, että aika kulkee hemmetin nopeasti.
Varmasti erittäin mielenkiintoista funtsia, että mitä hemmettiä mä tarkotan näillä rikkonaisilla teksteillä, mutta en jaksa kirjoittaa kaikkea, mitä ajattelen.Mun sormet ei liiku niin nopeesti!
*Avojen jäädytys*
Noin ja nyt taas homma kulkee.Ehkä!
Aaa, 1.4. laivalle \o/ Josko vaikka hyppäis ruottin puolella pois laivasta ja jäisi pikkurillimiesten luvattuun maahan.Ei ainakaa ois ikinä seurustelu huolia, ku miehet vaan tykkäilee toisistaan.
Tein tossa ed.päivänä, tai siis Pööpö teki mulle, nelosen "kaikki kunnossa- testin" ja sen mielestä mun suhde on ihan unelma ja teräksen kestävä...Mikä suhde?!
Matkakuume nousee, kun systeri piipittää korvaan siljan tunnaria.
Huomenna shoppailee:DJosko vaikka löytyisi joku paita, siistit farkut, kengät(taas) ja koruja voisi kahmia.^-^ niin ja sit vien siskon syömään jonnekkin kivaan paikkaan.Ei kuiteskaa mihkää mäkkii tai hesee.Mä sanoin KIVA paikka...Kannattais vissiin olla mun sisko...
Tänään tulee Idols...Mielenkiintoinen formaatti, josta annetaan aika glamour kuva.Alkukarsinnat ei ainakaan ole ihan niin hotteja, kun annetaan ymmärtää.Siellä eka venaat ulkona ja sit sisällä ja ja ja...Tunnelma on tosin aika pitkälti sitä, miltä telkkaristakin näyttää.Toisaalta mua ei kiinnosta ollenkaan, mutta kuitenki olen koukussa-.-' Jos se Kristiina nyt vain tippuisi...
Hmm.Ehkä voisin mennä syömään jotain.Tänään pitää vielä mennä tallillekki jne jne jne.

Ongelmien ratkontaa...Tiistai 13.03.2007 15:06

Ehkä asia onkin niin, että tiedän liian selkeästi, mitä haluan ja keneltä, en vain osaa pyytää sitä.Ehkä pelkään pyytäväni väärin ja näin ollen tulisin, jälleen, väärinymmärretyksi.

"Nii, sä oot tommonen takki-auki, totuudet pöytään tyyppi, joka luottaa itseensä ja siihen, et viimeistään itse hoitaa homman himaan." Kiitti Durasel-Toni, kiitti hirveesti<3

Mä häviän...Keskiviikko 07.03.2007 16:52

Pois..........

RAKASTAN..!Tiistai 06.03.2007 17:46

Kaottinen, hajonnut olo...Maailman romahduttamiseen ei vaadita paljon.
En ihan tarkkaan tiedä, mistä alottaisin...kaikki on niin sekaisin!!
Taistelin itseni aamulla ylös sängystä, vaikka oltaisiin voitu Oskun kanssa makoilla vielä paljon pidempään.Osku on ihana poika!
Väkisin koitin syödä jotain...Viilin sain syötyä, mutta jääteelasillinen jäi puolilleen.Oksetti.
Raahauduin tallille.....kotiin.....koneelle...Oskulla on ikävä-->
RAKASTAN..!oikeesti....

Hajoita ja hallitse...Maanantai 05.03.2007 19:54

Hajoita parisuhde-->hallitse omaa elämääsi.
Kuulostaisi pirun hienolta, sillä inspis on täysi +-nolla! Miehet ovat ISOJA vauvoja ja henkilökohtaisesti mulle riittää nyt yksi.
Sitäpaitsi satunnaisen stressin takia olen erittäin vaikea ja v-mäinen enkä halua jakaa sitä muille, etteivät kaikki minuun ihan täysin kyrpiinny.
Rakkaus on kummallinen, valheellinen tila, joka viilaa linssiin pirun hyvin sillä perjaatteella, että sillä olisi jotain tekemistä onnellisuuden kannsa.ööö...VÄÄRIN!
Kyllä me Pööpön kanssa ollaan aika mestareita...He he!Yks lato piti lämmittää, tapahtui seuraavaa: D:Ei se syty. P:No joo joo kato, syttyy syttyy! D:Anna sitä sun hajuvettä! P:Miks? D:Urpo!Hajuvedessä on alkomahooolia, joka edistää palamista! P:ömmömmöö....Kyl mä sen tiesin..!D:No ni, suihkuta sitä siihe. A:Ei se syty. D:Paska, no ei ni! *BOUM WUM* D:Pööpö!LUNTA!
Tämän jälkeen nämä kaksi hidasliikkeisiksiken haukuttua kaverusta liikkuivat erittäinkin ripeästi...
Mutta Pööpö hei!Nyt tuli vasta mielee!!!Miksi me ei juotu sitä hajuvettä?Kyllä kännissäkin on lämmin vaeltaa:)<3

Miksei sonja?!Torstai 08.02.2007 16:33

Hmm...SOLLERO ei ymmärtänyt mua, mut jos bobi etsis sen from the Lineage-maailma ja veis sen viidakkoo syömään matoja Timonen ja Bubman kanssa.Mut hei!Sehän vois sekaantuu Simbaa, on se melko komee uros!Nii tai se prkl.! paviaani sotkeutuis SOLLEROon ja se ei ois kiva!

Demonilaama!Torstai 08.02.2007 16:24

Vittu mä en tajua mistään mitään....Ei yksinkertaisesti pienintäkään käryä!
Vituiks menee niiku Jeesuksen pääsiäinen eikä siltikään helpota!Josko vaikka joisin vodkan jäillä, sillä ei ne surut viinaan huku, mut jos niil käviski titanicit ja osuis jäävuoreen ja sit ois iha död ja rakkaushuolistaki jäätyis ja hukkuis se toinen puoli.Eiks tää kävis näin?
Nii tai jos vaikka koittas savustaa paineet ulos, mut ei mulla riitä rahat ja mä en osaa olla pyromaani ilman Annea ja sen hajuvesiä.
Tai sitte mä voisin muuttaa mun huolet kirpuks, pistää kirpun pakettii, paketin toiseen pakettiin ja lähettää paketin itselleni, ja kun se viimein saapuu BUAH-HAH-HAAAA!, läjäytän sen vasaralla, mut sit siin käyki nii, et tulee LAAMA, sen PITI olla kuollut ja jälleen ollaan samassa tilanteessa, ku alussa.Ja ku se laama on demoni!

Ei toimi..!Perjantai 19.01.2007 14:55

-Joskus pistää v*tuttamaan asioiden toimimattomuus.

"minä kysyn oisko helpompaa
kulkee niinkuin sokeena ja olla kuin ei huomaiskaan
asioitten suhteita ja niiden ristiriitoja
ja kaikkee mikä tuskaa lisää kuitenkin..."

-Joistain tilanteista kannattaisi varmasti vetäytyä, ennen kuin ongelmat ilmaantuvat, mutta kun on niin saatanan tyhmä ettei tajua.

"kun jälleen pöytäs puhdistat ja alkuun siirrät nappulat
helpompaa on kelluu vaan ja antaa virran kuljettaa
antaa sen tuudittaa ja nukahtaa ei taistella vastaan."

-Joten olen pahoillani, jos joudun satuttamaan jotakuta, petän luottamuksen, en täytä odotuksia tai olen vain täys kusipää.

"henkilökohtaista mikään ei oo."

-Ei vain toimi...Tiedätte kyllä, mitä tarkoitan.

Fiona & NöpöKeskiviikko 10.01.2007 11:57

Vuoden ovat nyt siis Fiona ja Nöpö toisiaan katselleet:)
On kyllä ollut melko mielenkiintoista...Harvempi pari menee vuodessa kihloihin, saa lapsen ja sekoilee EKOssa:D
EKOsta jäi paljon hyviä muistoja...
Nii ja mikä helvetin Nöpö mä olin Kikille?!