IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Noin mä haluan tehdä ^^

Ah, rento fiilinki. Huom: alkoholilla EI ole osuutta asiaan, eikä edes savukkeilla. Oikeastaan kärsin savujen puutteesta, mutta se ei latista tunnelmaa.
Hmm... Hiukset tuoksuu ihan hedelmiltä ja on ihanan pehmeät. Oli kiva, ku tukka hoidettii taas kuntoo. Nyt sitä voi taas pitää ehjä jopa auki.
Tee rentouttaa ihanasti. Äkkiä koin halun ryhtyä juomaan teetä ja hyvää teetä joinkin. En tosin tiedä, mitä teetä isoäitini minulle laittoi, mutta hyvää se oli. Samoin korput <3


ps.Puhelin pelittää taas :)
Onko liikaa vaadittu, jos vaikka hoitaisitte laskutuksenne kuntoon ja viitsisitte ystävällisesti ( PERKELE !! ) myös tarkistaa, että lasku ON maksettu ?!
Taas saatana luuri kii kyseisen ( PASKAN ) firman ja sen ääliö-puusilmä-työntekijöiden takia. Alkaa pikkuisen VITUTTAA tämä touhu !!
Joten rakkaat hyvät ystävät, minuun ei taas hetkeen saa yhteyttä...

*Lähtee etsimään isin haulikkoa ja äidin kirvestä*

Kuuntelen: Hyvästi (itsemurhakirjeet)Lauantai 28.06.2008 17:02

Angstia musaa.. and I like it..
Tänää ei tarvi olla pirtee. Eilen tuli ajateltua liikaa, mutta toivon etten tehnyt vääriä päätöksiä. Tällä kertaa mä haluaisin olla oikeassa oman elämäni suhteen, mikä sinäänsä on aika hemmetin harvinaista.
Kerrankin mä päätin ajatella, enkä vaan tuntea. Harvinaista toimintaa, mutta johtiko se mihinkään? Sen näemme myöhemmin. Jos se johti, ni hyvä, mutta jos ei, niin ainut joka pamauttaa päänsä seinään olen minä.
Elämä on taas jälleen kummallinen juttu ja kaikessa ahdistavuudessaan se miellyttää minua jokseenkin hyvin ja voin jatkaa matkaani.

Kapasiteettiyksikkö - Erobiisi..

Hoppia tänään, huomenna varmaanki iskelmää tai opperaa.. Ei voi tietää. Steeniä... Muistot tulee mieleen. Kiitti hei, kun opetit mut kuuntelee tätä, olen ikuisesti kiitollinen sulle. Kyl sä tieät, et puhun susta. Mä vaan mietin, et tykkäsitkö sä milloinkaan musta?
Ahdistavaa ja väkivaltaista musaa.. Jotenkin silti tämä iskee tänään.
Jaa, nyt tulee Pikku Pirihuora. Tästä tykkään todella. Samoin punaisia rappuja, sinisiä hintalappuja kolahtaa aina. Molemmat osaan ulkoa, koska mun käskettii opetella. Nyt ymmärrän, miksi.
Nää biisit jätti jälkensä ja mahtavat muistot.. Rakastan & arvostan yhä ja edelleen todella paljon!!
Äitini vihaa tätä musiikkia, joten olen kiltti ja käytän kuulokkeita. Olempa tänään suorastaan herttainen. Olenkohan lyönyt pääni?

Heart - Alone

Vaihdoin kasariin. Ah! Tätä rakastan!! Aivan mahtava biisi tämä. Eräs ystävä muistutti tämän biisin olemassaolosta ja nyt olen koukussa. Kiitos vaan. Olisinpa ollu nuori silloin kun tätä musaa tehtiin. Olisin hieman kiertänyt keikoilla. Hiukan olisi ollut makeeta.
Tämä musiikki saa aikaan lähes orgasmin. On tämä vaan niin mahtavaa. Tykkäilen.
Niin kovin koskettavaa. Tulee eilisen fiilikset mieleen..

Roxette - Listen to yuor heart

Eilen mietin todella, mitä asian kanssa pi6täisi tehdä, sillä minulla ei ole enää varaa virheisiin. Annoin eilen 2 vaihtoehtoa: joko me erotaan nyt, tai sitten me mennään naimisiin. Noh, nyt ollaan menossa naimisiin.. Kunnes mua alkaa epäilyttää.
Menneisyys tekee minusta lähes vainoharhaisen, sillä silloin tapahtui paljon kaikkea ikävää ja menetin paljon.
En ollut silloin varovainen, vaan sinisin silmin uskoin kaiken. Lupaukset olivat imeliä kuin pinkki hattara, mutta minähän uskoin, sillä mies, jota rakastin lupasi ne asiat minulle. Todellisuudessa hänellä ei milloinkaan tule olemaan resursseja toteuttaa niitä. Hänestä ei milloinkaan olisi voinut tulla riittävän vahvaa ja tasapainoista puolisoa minulle.
Kaikkein vähiten hän kuitenkin olisi pystynyt olemaan isä lapselleni. Niin se ei olisi koskaan toiminut. Nyt olen päättänyt olla varovainen. Kyseenalaistan kaiken ja olen suorastaan inhottava. Kyllä, koen ahdistusta toimiessani niin, mutta ole oppinut ajattelemaan itseäni ja ennen kaikkea rakasta poikaani, joka merkitsee minulle enemmän kuin kukaan.

Europe - Carrie

Viimeiset jäähyväiset ovat aina raskaita. Koskaan en ole niistä nauttinut. Viha ja katkeruus tulevat vasta myöhemmin. Jos ne olisivat läsnä erotessa olisin päässyt niin kovin paljon helpommalla, mutta silloin en olisi minä. Silloin minulla tuskin olisi asiat näin hyvin.
Olen päässyt eroon kaikesta ikävästä, virheistä olen oppinut ja nyt vihdoin voin vain keskittyä elämään ja rakastamaan. Tavallaan siis olen kiitollinen hänelle, joka kaiken paskan aikanaan aiheutti. Kiitos.

Bon Jovi - It's my life

Itsenäisyydestäni en aio enää luopua. En aio enää elää muiden ehdoilla ja toteuttaa vain heidän unelmiaan. Tahdon myös toteuttaa omani. Vuosien saatossa olen huomannut, että unelmilla on kova hinta ja rakkauden hinta sitten taas on nimesä veroinen. Ei haittaa. Kun tietää jo valmiiksi, mitä on vastassa on siihen helpompi vastata.

Ehkä nauroin, ehkä en..Perjantai 27.06.2008 20:54

1. Olut on aina märkää, pimpan kostuttaminen voi vaatia hieman työtä.
Piste OLUELLE.


2. Lämmin olut maistuu hirveälle.
Piste PIMPALLE


3. Todella kylmä olut on mahtavaa.
Piste OLUELLE


4. Jos oluestasi löytyy karva, on laatta lähellä.
Piste PIMPALLE


5. Jos tulet kotiin juovuksissa oluelle lemuten voi vaimosi suuttua, saada raivarin tai jopa potkia sinut takaisin pihalle jne.
Jos tulet kotiin haisten pimpalle voi vaimosi suuttua, saada raivarin, potkia sinut takaisin pihalle jne.
Tämähän meni TASAN.


6. Kymmenen olutta illalla ja et pysty ajamaan kotiin. Kymmenen pimppaa illalla ja et edes halua kotiin.
Piste PIMPALLE


7. Jos nautit paljon olutta julkisella paikalla, maineesi voi kärsiä.
Jos nautit pimppaa julkisella paikalla, sinusta tulee legenda.
Piste PIMPALLE.


8. Jos poliisi pysäyttää sinut ja haiset oluelle, joudut puhaltamaan ja saatat jopa menettää korttisi.
Jos poliisi pysäyttää sinut ja haiset pimpalle, niin voit saada poliisista hyvän kaverin.
Piste PIMPALLE.


9. Yleensä et löydä vanhentunutta olutta.
Piste OLUELLE.


10. Liikaa olutta ja luulet näkeväsi ufoja. Liikaa pimppaa ja luulet olevasi taivaassa.
Piste PIMPALLE.


11. Etiketin repiminen on tylsää. Pikkuhousujen repiminen on hauskaa.
Piste PIMPALLE.


12. Oluesta pitää maksaa veroa.
Piste PIMPALLE.


13. Jos otat toisenkin oluen, ensimmäinen ei ole siitä moksiskaan.
Piste OLUELLE.


14. Olet aina se ensimmäinen, joka oluen avaa.
Piste OLUELLE.


15. Jos ravistat olutta, se kuohuu hetken mutta asettuu lopulta.
Piste OLUELLE.


16. Oluessa on aina vaihtoehtoja: Lager, porter, pilsner, ale jne.
Tosin on niitä pimpassakin: vaalea, brunette, tumma, aasialainen, eskimo jne.
Päätetään tämäkin kohta tasan.
Piste MOLEMMILLE.


17. Tiedät aina, paljon olut maksaa.
Piste OLUELLE.


18. Oluella ei ole äitiä.
Piste OLUELLE.


19. Olutta ei tarvitse halailla puolta tuntia nauttimisen jälkeen.
Piste OLUELLE.

Viikko ja 4 päivää..Perjantai 27.06.2008 17:23

Ammunko itseni nyt?! En nyt sentään tänään viellä, mutta huomenna voi olla jo se tilanne lähellä..
Nätti päivä, vois mennä sen kunniaks ottaa arskaa hieman ja nautiskelemaan kesän lämmöstä ja lintujen laulusta.
Toivon, että yksikään murkku ei pure minua, sillä se olisi kovin ikävää, sillä olen niille allerginen ja vanhatkin puremat on parantumatta. Eihän ne ole vasta kun viikon mua kiusanneet ja ne ovat ÄRSYTTÄVIÄ!
Voisin ottaa alkomaholia, mutta eihän se toki käy, sillä olen ollut selvänä 4kk 1vko ja 5 pvä, joka on hemmetin hyvä juttu, koska alkomahooli on jotenkin pahasta, tai ainakin siitä voi tulla kaameen kipeeksi pää. Viimeksi ainakin oli pää ihan hajalla, mutta sitä ennen oli kivaa.
Äsken oli kauhea nälkä, mutta nyt olen täynnä kuin possu. YÖK!! Olen aivan liian täynnä ja se ei ole kiva tunne. On ihan sellainen olo, että vois vaan kieriä kaikkialle. Ehkä savuille??

Tahdon ratsastamaan!!Perjantai 27.06.2008 03:00

Viikko ja 5 (!!) tuskaisaa päivää viellä ja ehkä sitten palaan ratsuni selkään..

Vika..Tiistai 24.06.2008 15:17

Miten saamme oman elämämme näyttämään niin mitättömältä ja kurjalta? Miksi olemme sokeita oman elämämme hyville asioille?

Katoan..Tiistai 24.06.2008 15:04

Toisinaan en jaksaisi olla "saatavilla" 24/7. Luulin, että nyt kun olen hetken rampa, saisin olla ihan yksin jos niikseen haluaisin. Ja paskat !! Puhelin pitää olla päällä ja mielellään äänet päällä 24/7 jos vaikka tallilla tapahtuu jotain ja mut pitää saada kiinni. Kaverit soittelee ja laittaa viestiä tämän tästä ja jos vastausta ei kuulu, ni ne pirut osaa tulla ovelle asti norkoamaan. Tosin ei se haittaa :) Ystävät ovat ihania ja saa mut pysymään järjissäni tämän ajan, kun muuten vain olisin ja stressaisin kaikesta.
Ähäää! Mä tahdon ratsastamaan mun omalla rakkaalla tulisella tammallani. Nyt ei kelpaa hellä ori, vaan ainoastaan tulinen tammani Likkis. -Sori kulta, olet silti rakas <3
Siitä on aikaa jo kaksi viikkoa ja muutama päivä, kun viimeksi olen ollut hevosen selässä. En aikoihin ole pitänyt näin pitkää taukoa.. En ainakaan 1½ vuoteen.. Kokonaisuudessaan tauosta tulee niin pitkä, etten pitänyt edes näin pitkää taukoa silloin kun odoton Oskaria. Silloin ratsastin 2vko ennen ku O syntyi ja viikon O:n syntymän jälkeen. Siitä tulee siis taukoa 3vko ja nyt pitäis olla reilu 4vko. KUOLEN NYT !!
Olin eilen IKEAssa ja voi luoja mun kädet on nyt hieman kipeät, kun siellä tuli keppien kanssa köpöteltyä. Sinäänsä se oli hemmetin hyvää liikuntaa käsivarsille jne., mutta nyt kämmenet on niiiin kipeät, että itku meinaa tulla kun jonnekkin pitäisi liikkua. Kaiken lisäksi tänään taas pitää lähteä jonnekkin keppeilemään. Joni ehdotti 10km lenkkiä, mikä ei sinäänsä olisi kovin kaukaa haettua tuntien äitini kieroutuneen huumorin. Pelkään vain pahasti, että edessä on shoppailua täysissä kaupoissa ja sehän ei nyt ole kovin mukavaa näiden keppuroiden kanssa.
Mulla on taas näemmä tylsää, kun vain kirjoitan lauseen toisen perään. Lauseita, joilla ei ole mitään merkitystä, jotka vain ovat ja se häiritsee minua. Aina pitäisi olla jotain sanottavaa. Lauseiden tulisi merkitä jotakin, edes jollekkin, mutta nyt ne ovan yhtä tyhjän kanssa. Merkityksetöntä paskaa. En tosin osaa lopettaakaan, sillä näppäinten äänessä on jotakin niin kovin rauhoittavaa.
Olen varmasti ollut joku kuuden vanha, kun olen ensimmäisen runoni kirjoittanut. Sen jälkeen ei ole näkynyt loppua runoille ja saduille, mielipiteille, itsensä avaamiselle. Kirjoittaminen on aina ollut luontevaa.
Seitsemännen luokan tienoilla mukaan tuli laulaminen. Olinhan mä sitä ennenkin laulanut, mutta silloin mä ekan kerran kuulin, että mä osaan tehdä sitä. Itse en edelleenkään allekirjoita sitä lausahdusta, sillä äänellään se variskin raakkuu. Laulajana olen aina ollut vahva tulkitsija ja laulamalla saan vuodatettua syvimmät tuntoni toisten kirjoittamilla sanoilla, joka ei tee niin kipeää kuin omien tekstien tulkitseminen. Silti laulaminen puhdistaa. Se auttaa, kun tekee mieli huutaa, raivota, kirota, itkeä, olla väkivaltainen, tunnustaa jotain, mitä ei kuuna kullan valkeana muuten saisi sanottua..
Teatteri tuli mukaan kuvioihin vuonna -01 ja on osoittautunut myös vallan terapeuttiseksi harrastukseksi. Tällä hetkellä se antaa kyvyn unohtaa ja toisaalta mahdollisuuden purkaa tunteet roolihahmon kautta. Siihen harrastukseen liittyy muisto jos toinenkin, mutta ne pidän mieluiten itselläni. Jos joskus kirjoitan näytelmän se kertoo vuosistani näyttämöllä. Siitä tulisi mielenkiintoista, sillä silloin kertoisin asiat, niin kuin ne minusta tuntuivat. Joku saattaisi yllättyä.

Asiat muuttuu...Maanantai 23.06.2008 18:51

Silloin, kun vuonna -06 kerroin odottavani poikaani kukaan ei tuntunut ymmärtävän. Jotkut eivät hämmennykseltään saaneet edes onniteltua. Puhuttiin paskaa. Kaikki eivät edes uskoneet minua, kun asia ei viellä näkynyt päälle.
Nyt yhä useampi saa tai on saanut lapsen ja julistavat äityiden onnea. Onnea teille, ette viellä tiedä, mihin olette ryhtyneet, mutta olkaa ylpeitä itsestänne, sillä olette saaneet aikaan ihmeen.
Yht' äkkiä käsitykset tuntuvat kokonaan muuttuneen.. Ero 17 vuoden ja 18-19 vuoden välillä ei ole kummoinen, mutta miksi nyt asiaan suhtaudutaan niin kuin siihen kuuluukin, normaaliati, rauhallisesti?
Myönnän, minulla oli sotku poikineen, mutta niin käy joskus, eivätkä ongelmat asian suhteen niin kummoisia olleet. Niin käy valitettavan usein ja nyt asiat ovat hyvin.
Olen onnellinen :)

Pmmp - Maria MagdalenaPerjantai 20.06.2008 14:46

Hyvää juhannusta kaikille.
Eläkää rauhassa ja nauttikaa alkoholia kohtuudella. Älkää pettäkö kumppanianne, älkääkä plttako saunaa, sillä se olisi kovin ikävää.
Itse vietän juhannuksen katselemalla ikkunasta ulos ja pohtien asioita. Kyllä, aivan täysin selvin päin ja mikäs sen mukavampaa olisikaan? Samat paskat ajatukset riesana 24/7, eikä pääni ole edellenkään osoittanut ainuttakaan todella vakavaa hajoamisen merkkiä, vaikka sen hajoamista jo kovin innolla odottelen, sillä haluan kovasti tietää, miltä maailma sen jälkeen näyttää.