IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 11.11.2008 18:51

Aaaah! Tallilla oli IHANAA :D
Annen kanssa oli niiiin mukavaa hurjastella nelivetosilla kauramoottoreilla.
Huomasin tietäväni PALJON kaikkea täysin turhaa..

[Ei aihetta]Maanantai 10.11.2008 12:27

Päivä kotona..
Milloin ihmiset keksivät, että he voivan olla tyytymättömiä itseensä? Henk.koht. olen asiaa pohtinut jokusen vuoden, enkä löydä vastausta.
Mahtaako joku olla tyytymätön itseensä vain siksi ettei tulisi leimatuksi pinnalliseksi ja ylpeäksi, eli siis kusipääksi.
Ihmiset ovat hämmentyneitä, sillä maailma painostaa meitä tiettyyn suuntaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 12:21

Ilta oli mainioin ehkä ikinä!
Nyt on pää täynnä ajatuksia, joista en edes itse ole ihan selvillä, mutta kyllä tämä tästä.
Olo on kaiken kaikkiaan aika PRO!
Eilen karkasi mopo lapasesta, mutta tällä kertaa vain ihan positiivisessa mielessä. Hämmentävää kun ei kaduta tai mitään vastavaa. Normisti ruoskisin itseäni ja piinaisin itseäni kysymyksellä: Mitä vittua tuli TAAS tehtyä?! Nyt ei tarvi:)
Joskus asioiden kuuluu kai edetä nopeasti. Allekirjoittaneelle se ei koskaan ole sopinut, mutta tässä suhteessa olen muutenkin täysin poissa omalta alueeltani ja kaikki tuntuu uudelta ja hämmentävältä.
Uskon hämmennyksen johtuvan siitä, että ensimmäistä kertaa ikinä joku näkee ja kokee jutut niin kuin minä.

[Ei aihetta]Lauantai 08.11.2008 11:27

Se siitä ihanasta aamusta sitten...

[Ei aihetta]Lauantai 08.11.2008 11:08

Toivon tästä päivästä kivointa ikinä!

Nyt ois ihana päästä tallille.. Ihan just näi aikasi, vaikka onkin lauantai. Menisin fiilistelemään maastoon yksinäisyyttä ja ennen kaikkea hiljaisuutta.
Hiljaisuus on se juttu, mitä mun korvani tahtoo kuulla just nyt eniten.

[Ei aihetta]Torstai 06.11.2008 21:58

Lapseni osaa heiluttaa tukkaa <3
Ah, ei kasvatus ole ihan hukkaan siis mennyt, sillä tukka heiluu oikein tunteella:)

[Ei aihetta]Torstai 06.11.2008 21:56

mmm... Pääsen leikkimään prinsessaa <3

Levottomuus...Tiistai 04.11.2008 11:38

Aamulla kun heräsin luin tekstiviestin, joka oli yöllä/myöhään illalla, miten vain, saapunut ja hymyilin:) Oli mukava viesti..
Ihanaisen viestin seurauksena kävelin välittömästi kaapille ja hain, hmmm, suklaata. Joo, eikä nyt mitään kuitteja kiitos kaunis!
Tänään on "vapari".. Ei "tarvi" mennä tallil.. MÄ HALUAN!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.11.2008 12:10

Oli kerrassaan kiintoisa reissu :D
Tykkäsin kyllä juu... Kerron siitä sit enemmä tietyille tahoille. EHKÄ.

IL:stä..Sunnuntai 02.11.2008 12:03

Vuonna 1894 brittirouva Ruth Smythers otti kynän käteen ja laati teoksen nimeltä "Kuusi vinkkiä miehille ja naisille" valmistaakseen nuoria naisia kohtaamaan ensimmäistä kertaa hirvittävän kokemuksen - seksin. Papinrouvan kirjoittama kirja on nyt julkaistu uudelleen.

Rouva Smythersin mukaan seksi oli asia, joka oli vain kestettävä. Hänen neuvonsa kanssasisarilleen kuuluikin: "Anna vähän, anna harvoin ja - ennen kaikkea - anna vastahakoisesti.

Seuraavassa muutamia vinkkejä yli sadan vuoden takaa:

1. Viisas nuori vaimo suostuu viikoittain enimmillään kahteen seksuaaliseen kokemukseen. Ajan kuluessa hänen on tulisi tehdä kaikkensa vähentääkseen kokemusten tiheyttä. Sairauden, unisuuden tai päänsäryn teeskentely ovat hänen parhaita ystäviään tässä asiassa.

2. Useimmat miehet ovat luonteeltaan melko perverssejä, ja jos heille antaa pienenkin tilaisuuden, he ryhtyvät iljettäviin toimiin, joihin kuuluu normaalin aktin suorittaminen epänormaaleissa asennoissa, naisen kehon nuoleminen ja oman riettaan ruumiinsa tarjoaminen naisen nuoltavaksi.

3. Viisaan vaimon tavoitteena on, ettei mies koskaan näe hänen alastonta ruumistaan eikä salli miehen esiintyvän hänen edessään alastomana.

4. Monet naiset ovat havainneet hyödylliseksi pukeutua paksuun yöpaitaan ja pukea miehensä pyjamaan. Niitä ei tarvitse riisua seksuaalisen aktin aikana. Näin mahdollisimman vähän ihoa altistuu.

5. Mennessään vuoteeseen naisen tulee sammuttaa kaikki valot. Siellä hänen ei pidä päästää ääntäkään, joka ohjaisi miehen hänen suuntaansa, jottei mies pitäisi sitä rohkaisun merkkinä.

6. Kun mies löytää naisen vuoteesta, tämän tulee maata mahdollisimman liikkumattomana. Optimistinen aviomies voisi tulkita ruumiin liikkeet seksuaalisen kiihottumisen merkiksi. Silloin, kun seksiä ei voi estää, sitä on harjoitettava täydellisessä pimeydessä.

7. Jos mies yrittää suudella naista suulle, tämän on käännettävä päätään niin, että suukko osuu harmittomasti poskelle. Jos mies nostaa naisen yöpaitaa ja yrittää suudella häntä sen alta, naisen täytyy vetää yöpaita nopeasti paikalleen, juosta sängystä ja selittää, että luonto kutsuu häntä kylpyhuoneeseen.

8. Jos mies yrittää vietellä naista hekumallisella puheella, viisas vaimo muistaa äkkiä jonkun mitättömän asian, jota kysyä mieheltään.

9. Miehen ähistessä ja puhkuessa naisen tulee maata aivan hiljaa eikä missään olosuhteissa ähkiä tai vaikeroida aktin aikana.

10. Heti miehen lopetettua aktin viisas vaimo alkaa nalkuttaa hänelle pienistä tehtävistä, jotka toivoo miehen suorittavan seuraavana päivänä.

Rouva Smythersin mukaan riitely, nalkutus ja nuhdesaarna ovat erittäin tehokkaita, kun niitä käytetään iltamyöhään noin tuntia ennen kuin mies normaalisti tekisi lähentely-yrityksensä.

Kymmenenteen aviovuoteensa ehtineet vaimot ovat saaneet lapsikatraansa kasaan ja saavuttaneet perimmäisen päämääränsä eli päässeet eroon seksuaalisesta kontaktista aviomiehensä kanssa, kirjoittaja lupaa. Siinä vaiheessa viisas vaimo voi luottaa siihen, että rakkaus lapsia kohtaan ja sosiaaliset paineet pitävät miehen kotona.