IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Tyhjää ja vieläkin tyhjempää...Maanantai 30.01.2006 20:54

Taas on sellainen olo, että päässä pyörii niin miljoona ajatusta, mutta sitten kun mietin ajatukset tyhjenee.
En ymmärrä.
Viime viikkoina on tullut mietittyä paljon vanhoja.Tai noh...Lähinnä yläastetta ja niitä ihmisiä, joita siellä oli.Liian harvaan kolmen vuoden aikana ehdin tutustua.Life is hard and then you die...
Täällä EKO:ssa on sitten taas ihan toisenlainen meininki.Kaikki tuntee kaikki jne. voihan se toki siitäki johtua, että suurin osa on täällä 24/7, mutta siis ei se mitään tarkoita.
Osan ihmisistä suljin pois maailmastani täällä täysin, sillä heidän ajattelemisensa herätti jotain, mitä en enää jaksa pohtia kolmen pitkän vuoden jälkeen.
Kaikki silloisen ajan tärkeimmät vaikuttajat ovat kuitenkin edelleen vahvasti mielessä.Jotkut suloisina muistoina ja jotkut edelleen kirvelevinä arpina.
Perjaatteessa hävettää tunnustaa etten ole noita ihmisiä ajatellut ennen näitä viikkoja, mutta uusi ihmissuhde on avannut mun silmät taas ryminällä eikä se ole ollenkaan huono juttu.
Rakkaus on ihan ihmeellinen juttu ja tällä kertaa feenix-lintu todellakin syntyy udestaan ja nousee tuhkasta entistäkin komeampana.

1+1=2--->9--->=3!Torstai 26.01.2006 20:43

Älkää miettikö^^
Kai sitä pitäis taas tätäki hieman kirjoitella..?
Joo, siis niin tosiaan.Nyt on kyllä hymy iha korvissa ja sydän hakkaa vimmatusti 24/7.Olen siis viimeinkin löytänyt erään aika ihanan tapauksen:)<3
Aika ihanan?!No siis, jos muistuttaa mua, ni ei voi olla ku ihana;)ei ku siis niin:D
Oi voi, Likka joutuu eläinlääkärin kynsiin piakkoin ja nyt kyllä äippää hirvistyttää, miten mun pikkusen vauvan käy"/noh, eiköhän se jotenkin pärjäile, vaikkakin se vaikuttaa lähinnä siltä, että se juoksee pukkilaukkaa karkuun jokaikistä tyyppiä, joka kehtaa sanoa olevansa LÄÄKÄRI:D
Ei kaikki tietty ihan täydellistä voi olla...On tullu Sarin<3 kanssa tapeltua ja nyt se ei sitten puhu mulle, mut eiköhän se tästä taas:)
Kotona kaikki on iha jees.Pitäis vaan (VAIHTEEKSI) siivoilla hiukan, ku on prokkikset vähän vaiheessa, mut eiköhän se siitä sitten:P

Elämä on mahdoton dilemma...Keskiviikko 07.12.2005 22:20

Moni ei tiedä ja harva arvaa, mitä tällä hetkellä mun päässä liikkuu...
Monen monta mahdotonta kysymystä ja ehkä pari ratkaisuakin.
Joskus sitä vaan jää miettimään, mikä on oikein ja mikä väärin.Tällähetkellä moni asia tuntuu olevan väärin, mutta toisaalta ne ovat vain juttuja, joita en ole vielä(KÄÄN!)osannut ratkaista.
ARGH!
Pää menee iha todella sekasi...
"Kultaseni, ajattelu ei ole sinua varten."- AI EIKÖH?!

Yksin...Maanantai 05.12.2005 22:28

niin....yksin.....

murtuneita luita...Tiistai 22.11.2005 14:41

Iha kädetön olo...Tämä(tyhmä)tyttö otti yhteen hevosen kans ja toiseksi jäin.
Oikee käsi paketissa ja vasenta on niin h*lvetin vaikeeta käyttää.
Elämä on.
Pistää toisinaan hieman masentamaan, mut ei se mitään.Kyllä mä kaksi(piiiiitkäää)viikkoa pärjään.EHKÄ.
- Vanhemmat »