IRC-Galleria

HeihouLauantai 16.09.2006 13:13

Mie näin viime yönä ihan todella tyhmän unen. Siis oikeesti. Jos/kun unet tulee alitajunnasta niin miks hitossa mie tuotan tällästä materiaalia?!
Olin Suomessa mukamas niin et kukaan ei tienny et olin tullu sinne ihan noin niinku extempore. Mut olinpas vekkulina tullu just juhannukseks, kertomatta siis kenellekään. Siinä sit pyörin jonkun sukulaisen ja julkimon kanssa, nimiä mainitsematta, kunnes yhtäkkiä pölähti mieleen luonnollisesti että enköhän tekstaa miun ihanalle parhaalle ikinä kaverille. Noh, kun se ei sit siinä vastannu ja ajattelin unissani et se on varmaan töissä (tekee yötöitä pelinhoitajana) niin päätin sit muka soittaa yhelle tyypille kenen kans oltiin peppu ja paita joskus yläasteella. Ok, nyt kaikki ajatelkaa että kysymyksessä on JUHANNUS... tyyppi vastaa puhelimeen et joo, aatteelin lähtee HIIHTÄMÄÄN (kyllä, suksilla ja sauvoilla) mut jos nyt kuitenki jätän väliin ni mennään vaa baariin...

Nii et ei täs mitään. Hyvin menee. Unohin Ellu pistää paremmaks sen siun unen kans. Mut mie nään just näitä juttuja et oon siel eikä kukaan oikeen tajua et oon oikeesti siel... sie taas oot aina kiirehtimässä lentokentälle ja joku tai jotkut on jäämässä kyydistä... Meil on molemmilla joku vika.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.