IRC-Galleria

Boulevard of broken dreamsPerjantai 19.01.2007 12:06

Voihan höh.
Aina mie mietin et mikä miun elämässä mättää, ja ottaa sen *piuhat kulkee Inarin kautta* et tajuan. Ja kun pitää hölmön tajuta vähän väliä kun ei pysy muistissa.

Mutta taas muistu mieleen kuin köyhä elämä miullaki on. Ekaks A alko jutella et tulee käymään, ja sillon miulla just tuli mieleen et hetkinen. Miul on joskus ollu elämä. Sit yks ihana ihminen halus näyttää miulle paikan täällä, mikä sit oli ihan kun LPR:n venesatama. Ja sit E & A alko jutella että tulee käymään.

Nyt mie oon ollu ihan paskalla tuulella koko päivän, kun jotenki tuli mieleen et miullakin ehkä vois olla elämä jos asuisin jossain siellä. Ja just et mikä miulta nyt puuttuu. Tai jos vois ees täällä viettää aikaa jonkun kanssa joka on hereillä puol kymmenen jälkeen... Ja miten sit selität et miks tuut kotiin sellain et potkit ovet sisään ja yhtäkkiä kaikki pitää tapahtua heti. Et niinku maalaa koko talo ja rakenna jotaki, jos et oo valmis parin tunnin päästä ni mie tuun ja potkin. Kun pitää tapahtua, nyt heti eikä kohta. Kun mie en kestä tätä enää. Jotain pitää tapahtua.

Viime kesänä ne 4 viikkoa Suomessa oli yks niistä parhaista ajoista ikinä. Mie tajusin ja jopa Dan tajus kuinka ihania ihmisiä miun elämässä on. Mie tulin kotiin ja ajattelin et oon mie niin onnekas. No nyt on jo unohtunu et miks olen. Ja just alkaa muistua mieleen.

Mikä miuta pitää täälä? Avioliitto. Koulu. Työ. Se vitun ihanan ärsyttävä äijä. Mut en tiiä onko mikään vaihtokauppojen arvosta, paitsi toivottavasti se viimenen. Ja koulu. Sen takia mie puren hammasta ja tapan itteni koko vitun touhun kanssa. Kaikki kaatuu päälle ja mie vaan vitun pinnistelen että koulu menee hyvin vaikka kaikki muu on päin persettä. Paitsi nyt tän viimesimmän kurssin kanssa, kun vihaan sitä eukkoa. Oon yrittäny parhaani mukaan tehdä kaiken niinku se kielsi, toivottvasti saan F:n että pääsen selittämään kaikille miks. Se on niin mahollisimman perseestä kun voi olla, ja miuta nyt muutenki vituttaa jo valmiiks.

Ja se se äijän kääkkänä, voihan helvetti.

Tekis mieli mökille, saunaan, ja kunnon kossupaukut ennen avantouintia. Ja sit suomalaiset kännit. Vitut näistä saakelin perseistä täällä. Perkele. äRsyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.