IRC-Galleria

Vaikea päättää, että mistä sitä luopuis neljäksikymmeneksi päiväksi. Tupakkaa ilman oon ollu jo viisi viikkoa, jeee. No, ainakin kofeiinin jätän. Sokeri.. Hmmm, en tiedä vielä. Herkuista kieltäytyminen olis kyl ihan se ykkönen. Ehkä sekin sitten. Neljäkymmentä päivää ei ole pitkä aika. Ja ku on kaikkea muuta niin mukavaa löytäny tähän elämään! Okei, kofeiini ja herkut (makeat, entä suolaiset?).
Viinistä ei nyt voi luopua(: Voin kyllä vähentää, jos tästä nyt voi vähentääX) Äiti ja Titta tulee viikon päästä!! Niin mukavaa. Vaikka täällä on ihana asua ja mulla on ympärillä ihania ystäviä, silti sitä "oikeaa" perhettä tulee ikävä.
Tääl on nyt kauhee sää. Tulee kovaa ja sataa, hyi. Mut mikää ei kuitenkaa saa fiilistä kovin matalalle, takana on täydellinen viikonloppu. Perhe on lomalla Saksas, ja kavereita tuli baarista päin yöksi meille. Katottiin leffoja ja syötiin, hengailtiin ja löhöttiin<3 Mä niin tykkään näistä ihmisistä(:
Tänään oon viel lomalla, huomenna on siivouspäivä. Täytyis mennä juoksemaan, mutta ei pysty.. Tuo sää on nyt liian rankka mulle:D Sateessa on mukava juosta, mut toi tuuli pelottaa... Se menee luihin ja ytimiin.

Mä oon tavannu täällä kyllä niin ihania ihmisiä, että pakko hehkuttaa niitä. Joitakin arvostan todella paljon. Mikään ei oo kauniimpaa kuin ihminen, joka on rehti ja reilu. Ihmiset, joihin voi luottaa, on parasta mitä maailma tarjoaa.

Tätä on hassu kirjoittaa. On kummallista, että kaikki on juuri niin hyvin, ku on. Mulla olis paljon tekemistä avoimen opintojen kanssa, mutta... Tää elämä on nyt tässä. Sitä niin unohtaa tämän olenvan vain hetken aikaa. Tällasta elämää ei pysty kuitenkaan kauaa elää. Vielä muutaman kuukautta saan elää elämää, jossa ei tarvitse huolehtia huomisesta. No, kesä jännittää TODELLA paljon. Mistä saan töitä, saanko... Mutta kyllä sitä selviää, luotan elämään niin paljon:) Kunhan on itse aktiivinen eikä pelkää ottaa ohjia käsiin. Jos en löydä Seinäjoen läheltä töitä, sitten on lähdettävä kauemmas. Ei voi valittaa, kyllä töitä maailmassa piisaa, täytyy vain etsiä ja mennä työn luo.

Oon ehkä vähän liian irrallaan nyt elämästä. En tiiä mitä nyt haluaisin... Kouluun? No joo... Kai. Töihin? Toisaalta, raha on kiva asia. Ja työnteko sopii mulle, en osaa olla tekemättä:D Täälki teen paljon keikkahommia, viikonloppuisin pääsääntöisesti. Vaikka kovasti yritän vastustaa turhaa kuluttamista, silti haluan, että mulla on rahaa käyttää. Haluan käydä elokuvissa, ulkona syömässä jne. En halua shoppailla jne., haluan kokea jotain, enemmän... Ja siihen tarvii rahaa. Matkustamiseen, nauttimiseen. Voi nekin tehdä pienellä budjetilla, mutta ei kuitenkaan ilman rahaa. Kyllä, mua saa neuvoa täs asias: antakaa vaan vinkkejä!!

Mitähän sitä vielä... Elämä niin asenteesta kiinni. Toivottavasti mikään ei saa mua muuttumaan valittajaksi. Asioille täytyy tehdä jotain, jos ne ei miellytä. Elämäänsä voi ohjailla jonkin verran. Ja todella, ne pienetkin teot riittää joskus. Ne johtaa johkin isompaan. Pieni retki kavereiden kans sateessa Merschiin kattomaan huonoa leffaa ja syömään sekalaisia jämäruokia piristää ja tekee tyytyväiseksi ainakin mut: mulla on ystäviä, joiden kanssa mulla on hyvä olla, joihin voin luottaa ja jotka tukee mua, tekee mun olon onnelliseksi. Ne ystävät ostaa suklaata ja herkuttelee, ne ei valita joka asiasta vaan nauttii siitä mitä on ja ottaa hetkestä ja elämästä kiinni. Oih, te ihmiset täällä ootte niin ihania!!

Jenni, mulle tulee hirmuinen ikävä sua<3 Sä olit parasta mun kielikurssilla(: Se antoi mulle enemmän, ku sä olit siellä. Ja kaikki jutustelut sun kans, exä-jauhannat ja koirien rotujen selvittämiset, luomu- ja terveysdieetit... En haluais luopua susta näin pian!! Mut mä pidän huolen siitä, että me vielä tavataan:) Teen hirveesti babysittauksia, jotta voin Suomes matkustaa sun luokse:)

Te jokainen ootte kyl opettanu niin paljon mulle. Siis miten paljon ihmiset voikin vaikuttaa... Ja miten paljon mun on vielä opittava ittestäni, ja myös muutettava itteäni. En halua olla kapeakatseinen, haluan olla avoin ja "parempi" ihminen. Haluan olla suvaitsevampi. Ja ymmärtäväisempi. Ei kaikki ole niin kuin mä asiat näen, ei kaikki ole niin kuin mä haluaisin niiden olevan. Mun täytyy osata olla väärässä ja vähemmistönä, mutta myös seisoa oikeaksi katsomieni asioiden takana, olla rohkeammin oma enemmistöni.

Huoh, mitä vuodatusta. Mitähän järkee täski oli... No, haluan olla enemmän ihminen. Haluan elää, en vain löllyä päivästä toiseen. Nauttia. Jos nyt en nauti, ni en koskaan. Jos nyt nautin, nautin aina. Vien tän elämänasenteen läpi mun koko matkan. Kun se nyt jää kiinni muhun, se säilyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.