IRC-Galleria

Ihanaa elämää(:Torstai 06.03.2008 18:43

Pariisi tarjos taas parastaan! Voiko siltä kaupungilta edes huonoa saada.. Esim. päänsyöjän;)
Mu siis oli ihanaa ja säätki oli paremmat, ku mitä meille povattiin. Herkuteltua tuli, ja menihän sitä Merlotakin kurkusta alas. Pakkohan se oli juoda, taiteilia Pariisissa! Nyt taas paastoaikaa, ja viikon päästä Milanossa herkuttelen, hieman;)
Haa, siis Milanoon seuraavana viikonloppuna ja sit kuukauden päästä Valenciaan! Tää elämä ei oo todellista!! Nyt on kiva Luxi-viikonloppu, kaikki päivät on vaan juhlaa! Mennään keilaan, pelaan jalkkista, pyöräretkelle.. Oi joi, ei malta odottaa!!
Sali on vieny mun vapaa-ajan kokonaan! Voisin asua siellä! Tosin juoksu on hieman jääny, mut nyt taas on seki homma taas alkanu. Puoliska saa nyt jäädä Suomeen hoidettavaksi, en voi "tuhlata" näitä viikonloppuja sille. Juoksen sitten isän tsemppaamana Suomes vaikka toukokuus.
Mitäs muuta.. Elämä on kivaa, jos siitä tekee kivaa! Ja miten hienosti Kirsi Kunnas sanoo Puu-Puu-satukirjassaan, jota eilen luin Lumille: "Kukaan ei ole ketään varten ja meitä kaikkia varten on joku." (Tähän sit Lumi heti tokas, et "Jumala!"). Muistakaa siis elää itteenne varten, se on parasta mitä voitte täs elämäs tehdä. Kun itte on tyytyväinen omaan elämään, osaa olla onnellinen myös toisten puolesta. Ja ku on iloinen ihminen, muutki jaksaa paremmin seuraa.
Joo, pian taas Suomeen. On kyl kiva mennä käymään, mutta täältä e suostu viel lähtee kokonaan pois. Tää on haavemaa, jossa saan olla vaan hetken. Oikee, ei-niin-ihana maailma odottaa Suomes. Sit täytyy taas tehdä päätöksiä jne. En jaksa viel, nyt vaan nautin(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.