IRC-Galleria

Voi vitsi!Tiistai 18.03.2008 01:34

Kysymys by Lumi: Mikä on maailman hitain eläin?
A) Merihevonen
C) Kiinantiikeri
S) Kala

Ja asiaan. Olihan taas reissu! Hauskaa oli, uskomattomia hetkiä koimme (mikä sana...) Milanon tuulissa. Tulin tänä aamuna puol kuus kotiin:D Hyvin jaksoin vetää työpäivän ja lenkin viel päälle JA ehdotin viel Pipsalle, et se voi mennä joogaan, koska jouduin oleen kotona... Essee tuli takas, oli kuulemma liian kaukana kirjasta. Jaa-a. Ni sit suututti niin paljon, että aloin jo tehdä uutta. Siitä tulee super. Nyt vaan pitäs tehä se loppuun.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeee, torstaina BILEET. Tulee kivoin päivä! Ja seuraavat päivät onki hupsista keikutia. Pe töitä ja pakkaaminen, la neljän jälkeen ylös ja nenä kohti Hahnia ja Suomea<3 On niin kiva lähtee käymään Suomes, mut ei kyl kaikkia oo viel ikävä. Et voisin olla viel vaikka kuukauden tääl, ja sit vasta mennä. Ku nyt lopullinenki lähtö on sit taas niin lähellä. Ja ärsyttää, ku Suomi-lomaan menee kolme viikonloppua, ihan hukkaan;)
Sit sit sit sit... Pian Espanjaaaaaaaaan! AU RIN KO. Tää Luxus taas heittelee ihan mitä sattuu säitä! Ens yöksi on luvattu lumisadetta, whaaaaaaaaaaaat??! Tääl on nurmikot vihertäny helmikuun alusta ja kukat kukkinu jo jonku aikaa. Ja nyt lunta.. Aprillikuukausi viel ees. Mut nyt lähtee paksu takki Suomeen, eikä enää palaja Luxiin. Heippa rallaa!
Eipä muuta. Paitsi, että oikee vastaus on A.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.