IRC-Galleria

Lisää mut kujalistaan, Anni.Keskiviikko 02.04.2008 23:50

Oon aivan hämilläni elämästäni. Mitä sitä nyt pitäis tehä.. Töihin, opiskeleen, pelkkää avointa... Pitäis nyt vaan tehä äkkiä joku suunnitelma, jotta saisin rauhan tän asian kans ja alkaisin taas nukkumaan yöni. Näen hassuja unia nykyään.
Jännittää työelämään siirtyminen. Ku ei oo mitää sosiaalista verkkoa, mikä on esimerkiks opiskellessa. Tai Luxissa;) Siel se verkko kyl pitää otteessaan, ku tonnikalaverkko delfiinejä. Ha. Ja hukuttaa viiniin:D :D Sais pitää kauemmin, ei tarvisi palata oikeeseen elämään sieltä haavemaailmasta. Se on kyl uskomaton paikka! Hassua mennä sinne takas! Miten jouluna pystyin olla niin kauan pois? Vähän sillon oli varmaan hassua mennä takas, ku nytki, reilun viikon jälkeen tuntuu ikuisuudelta. Ikävä sinne.
Eli en tiedä meenkö vielä työelämään, vai kouluun. Avoin on niin pahasti kesken, että täytyy varmaan tehdä se rauhas eka pois alta. Ja kattoa sitten. Mutta millä ja missä sitä elää kesän ja syksyn niitä tuhansia kirjoja lukien ja esseitä kirjotellen? Seinäjoella? Auts... Ei kai sentää, vois olla monena iltana itku kurkus. Vähän reissailisin teidän muiden työnä joka viikonloppu:) No, ehkä aika näyttää. Pitää varmaan antaa taas kohtalon sanella, viimeksikin se päätti niin hyvin(:
Töis on ollu kyl tosi kivaa, tykkää päiväkodista ja henkilökunnasta. Ai niin, onhan ne lapsetki ihan kivoja. No joo joo, ne on huippuja, hyviä hetkiä päivittäin. Ehkäpä sinne tie vie, jos siel on tarvetta.
Ja Suomen "loma" on ollu aika kiva. Vähän on vaan taas menny ressin puolelle, mut nyt päätin jättää suosista avoimen vähemmälle, ja ottaa rennommin. Työt, treenit ja sosiaalinen elämä saa nyt piisata, kouluhommia sit vähän myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.