IRC-Galleria

Luxemburgissa rusketuin.Keskiviikko 25.06.2008 21:19

El toro yks jalka vinksallaan maanantaina, aamulla puol neljän aikaan.. Mikäs sen hauskempaa oliskaan:) Ja voi miten mukava oli nähä Perhettä! Muksut oli tosi sulosesti mulle sen pari tuntia mitä nähtiin, heh. Popsuki muisti mut! Olisin kyl surustunu, jos ei olisi muistanu.
Arkeen palaaminen tapahtui raskaasti. Onneks ne tärkeimmät J:t tuli moikkaan, mun vetovoima on valtava;) JA Katja sai mut ylipuhuttua Jeesus-festeille, vaikka justiin soviin, että mökille heti pe löhöämään. Mut tuun sinne tosiaan sit yöllä, pitäkää notski päällä ja ilo messis. Sänky lämmitetään vasta aamuyöllä, jookosta. Nii, siis nehän mökit siis oli tyttöjen toinen ja toinen poikien, jooooo. Mä en suostu nukkuun muute yksin:D Ku nukkuu sen toisen vieres, voi syyttää sitä heräilemisestä. Yksin ku heräilee tuhat (heh, ystäväni tuhat tuli taas neiti M. Bros;) ) kertaa ni se on turhauttavaa.
Vähemmästäki heräilee, noi työt alkaa käydä hermoille. Vitsi, ei mun henkiset resurssit riitä siihen. Tai halu jaksaa sitä työ- ja vastuumäärää. Mut koitanpa kuitenki hoitaa sen. Oishan se aika hieno homma, jos saisin purkitettua sellasen homman! Sit tarjoon heinäkuun vipa vloppu kakkukahvit. Ei ku bileseuraa itsestäni Vauhtiajoihin. Ehkä meen töihin sinne, oon siis Luigi:D Ho hoo, eka lenkkeillään. Toinen vaan heti huijaa, ja lähti lomailemaan. Kait ne kalorit palaa Linnanmäellä laitteis pelätes ja kunto kasvaa laitteesta toiseen juostes. Ei oikeesti. Tuu jo tänne. Tiistaina siis alkaa... Tää siirtyy aina viikolla, voi hitsi.
Sain eskarimateriaalin opettajan kirjan, jee. Se onki jo pian alkamas, iik!! Ja toin kitaran kotoa, sit syksyllä soitan joka aamu muksuille kipaleen ja niiden täytyy arvata mikä se on. No, enhän mä tiedä niitä biisejä mitä muksut nykyään kuuntelee. Hevi-Ari on kova sana, ja kait ne Laurinki mukaan lurittelee. Vähän tekis mieli tehä tehtäviä oppilaan kirjasta, niitä kyl kaikki (eli Eme) himoitsee. Pitääkään ottaa töihin mukaan ja tulostaa niitä. Olis sit tekemistä Ilosaareen, jos kerta meinaan selvistellä. Siis muutenhan siel ei viihdy;)
Onneks sinne on tulos hyvää sakkia, taas ei haittaa vaikka olis mikä sää. Kuhan se kuume ei tuu!! Mut herra tulee kans, ja pitää sit huolta mun kunnosta. Joo, niinhän se onki: mä tarjosin Provinssis teltan vastineeksi lämpimän sisätilapaikan, joten vuoro taitaa olla nyt toisella. Ei ku tykkään teltasta, kuhan se ei oo märkä. Mut suihkuun teen varauksen. Ja voihan poikkelit kokkailla meille ja me saavutaan tankkaan itseemme energiaa ja puhtautta, et jaksaa rokkailla. Tai voi sen ruuan tuoda meille sinne leirintäalueen liepeille.
Hyvä suunnitelma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.