IRC-Galleria

Piristi paljon!!Sunnuntai 29.06.2008 23:53

Mökkiloman saldo pari uutta mustelmaa, naarmu ja paisunu jalka. Mut pitää kärsii, että osaa arvostaa hyviä hetkiä;) Mun jalka on niin kipee, en pysty kävellä sillä:( Mut onneks oli aivan ihana viikonloppu, kiitos niin paljon! Se tuli tarpeeseen. Nyt jaksaa sit viis päiväsen työviikon, puuuh. Seuraava on onneks vaan neljä jeee. Ilosaari jipiiiiii.
Oon niin surullinen, ku en pääse juoksemaan! Ehkä pian pääsee jo luisteleen. Ku nää kelit nyt vaan ois sellaset, että jaksaa sitä puuhaa. Ärsyttävää touhua hirvees tuules. Ja kyl se sadekin vähän masentaa, ku lipsuu. No, kyllä mä selviä tän tilanteen kans;)
Arkikin on parempaa, ku vapaa-aika on ihanaa. Joka päivä kaikkee mukavaa touhua, tai sit vaan sängyllä makaamista ja Raamatusta sormipaikkojen ettimistä, kitaran rämpyttelyä ja musiikin kuuntelua.
Pitääkään sinne Ruisrokkiin lähtee... Se kyl olis kiva, mut jotenki ei nyt jaksa mitään NIIN aktiivista elämää. Toisaalta olis kiva vaan hengailla ja pelailla ja löhöillä viikonloppuna, jos olis vaikka hyvät säät. Mut toisaalta, keikat ja festaritunnelma... On se niin kivaa:)
Ens yönä voi nukkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.