IRC-Galleria

Voih, kuinka paljon mä susta välitän. Oon niin onnellinen, että sun siivet kantaa.
Riittää, että tiedät miten paljon susta välitetään. Ja se määrä on vain pieni murto-osa sun arvosta... Pidä huolta ittestäs, kalliita juttuja pitää hoitaa. Me muutkin varmasti autetaan kunnossapidossa niin paljon ku on tarve:) Niin, sullahan on suojelusenkeli(: Kyllä se sinne asti jaksaa lentää, seuraa sua kuitenki joka paikkaan.
Haluaisin vaan kokea sun kans monta uutta juttua.. Mun elämäs kuitenki sattuu ja tapahtuu aika paljon, juu nou;) Onneks et pääse multa kokonaan katoamaan, joistakin asioista mäki jaksan pitää kii<3

Tyhmää sanoa mitään, koska tiedät jo kaikki kliseet. Mut silti haluaisin jankata niitä kaikkia!! Sun elämä pysyy samana, mutta miten paljon siihen tuleekaan uusia asioita lisää!! ÄÄÄ. En osaa sanoa mitää järkevää enää. Kyllä sä tiedät.

Rakastan, nauti ja elä. Älä luovuta, ku oot polvilles potkittuna. Turpiin tulee ja vyön alapuolelle satelee iskuja enemmän ku lunta Suomeen. Laita laastari siksi aikaa ku tulee verta. Mut heti ku pystyt, ota se pois ja anna haavan hengittää. Kyllä ne lähtee ja paranee. Arpi voi jäädä, mut onpahan todisteita taisteluista(: Siitä, että SÄ selvisit.

Kyllä ne rakkaudet ja ongelmat odottaa, nyt keskity hetki vaan nauttimaan. Oo irrallas tästä elämästä, vähän ku lomalla ja hengitä syvään siel. Täällä happi on välillä niin tiukas, että ei pysty.. Anna kiireen tulla ja mee mukana. Kyllä sit ehdit levätä tarpeeks Sjoki-Turku-Sjoki junamatkoilla.

Se on sun aika, pienen pieni hetki elämästä ku sun ei tarvi ajatella pidemmälle. Saat elää enemmän hetkessä ku koskaan. Haa, kokemuksen ääni kumpuaa jo liikaa. Tää on sun retki, eikä muakaan kiinnosta mun kokemuksien vertaaminen sun omiin:D

Muista hymy, niin ulkopuolella ku sisälläskin. Se saa sut ja muutkin sulamaan ja onnelliseksi. Sä parannat maailmaa sillä, että oot olemassa.

Pidä musta kii, mä roikun sussa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.