IRC-Galleria

Tai no... Bros on niin alkoholin perään, että lupas sille ihan liikaa vapautuksia tiskaamisesta. Mut silti se on hyvis.

Katja ala tulla jo!!! Tääl sua odottelee niin moni ihanainen tyyppi. Ja ku sanoit, että haluat heti nähdä Kutsin... Sillä onki sulle kerrottavaa, ku se kävi Härmäs:D Mut mä en antanu sen kattella heilaa sieltä. Tosin sit oltais voitu sun kans jakaa bensakulut, ku Kutsinki pitäis aina välillä päästä rakastaan tapaamaan. Niin siis. Älä hätäänny, nauti ja lief ja oot rakas. Mulla vaan on hirvee ikävä sua.

Aamulla sormet jääty, en tajunnu yhtää kattoa ulkoilman lämpötilamittariin. Hyi, pitää olla hieman tarkempi nyt aamuisin missä asustukses lähtee töihin ajalemaan. Mut töis aina piristyy, mä tykkään mun työstä:) Lapset on mahtavia! Eilen yks tyttö kerto upean tarinan: "Mä kyl rakastuin siihen heti ensi silmäyksellä.. Heh hee heee on se niin komee" Voooih, mikä rakkaustarina!! Varsinki nauru siinä välissä teki tarinasta onnellisen ja kauniin:) Uskomattomia muksuja, ja mun työtä on hengailla niiden kans. Heh hee heee, mullaki on olo ku rakastuneella. Nyt menee taas hyvin. Ehkä piti hieman ottaa itteensä niskasta kiinni, ettei saa taas joka asiasta suurinta ongelmaa. Alan oppia, hitaasti ja varmasti. Parhaissa piireissä!!

Brossin kans rakastetaan kotiamme, hyvä paikka!! Niin ne naapurit.... Jokases autos on tyyppivikansa. Tuu kahville, ni selitän koko jutun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.