IRC-Galleria

Frendit on pian selattu:(Maanantai 22.09.2008 20:13

Mitähän sit tehään... Pitää varmaan alkaa pitään Kimble-mittelöitä. Leffojen lainaamiset vie meidät pian perikatoon! Heh, tai sit vaan alotetaan taas alusta Frendit(: No ei.

Katjapatjalatjasatja tulee pian, uu uuu me sinua kaivataan<3 Vähän on paljon juttuja! Siel mökillä sit vaikka koko yön selitän sulle syksyn tapahtumia, kun sullahan ei oo mitää kerrottavaa;) Et jaksa kuitenkaa mitää selittää:D Mut siis, jee tuut pian!!

Tein eilen sushia, tää mun aikuistelu taitaa mennä hieman liian pitkälle... Nukuin neljä tuntia ja sit siivoilen ja alan tekeen krapulaisille ruokaa, oon paras avovaimo ikinä! Vähän sitten kyllä nukuttikin päivällä, ja missasin TAAS sählyn. Nyt ku olis ollu se mailakin, jota valittiin tuhat tuntia Keskisillä. Tosin en oo yhtään harjotellu, vaikka pallokin pakotettiin ostamaan;) Voisin läpsii Brossia sillä mailalla. Ei haittaa vaikka sähläys jää, koska juoksut kulkee upeasti, olen onnellinen. Ihanaa treenata, nautin siitä kovasti. Saa taas syödä hyvällä halulla ihan täysiä koko ajan:D Mut eilen oli vähän morkkis viikonlopun ahtamisesta, että oli pakko mennä nukkumaan ku porukka lähti hakeen karkkia ja sipsiä ABC:ltä. Ja ei jättäny mulle aamupalaks yhtää!! Tai no karkkia kyllä, jee(: Vähän harmittaa ku oon taas niin terveysintoillu ,että suolatuista pähkinöistä tuli huono olo, hitto. Pitää varmaan alkaa totuttaan mahaa taas herkkuihin, eli joka päivi vähän sipsiä, karkkia, suklaata.. Toivottavasti Katja löytää paaaaaljon hyviä suklaita mulle Brynestä! Joooo, tummaasuklaata ja punkkua, ah ja oih. Taidan tehä synttärikakuksi sen suklaamössötyksen!! Ja niitä vegelättyjä, vähän oli hyviä! Pitää viedä muksuille töihin jotain ja viettää siel kunnon pippalot(: Itsehän voimme juhlia jo laivalla, ihanaa ihanaa ihanaa ihanaa. Jokaiselle yks ihana:) Odotan sitä niin paljon. Sit vedetään uudestaan Hymyhuulet, nyt voisin jopa säilyttää kivan ja hauskan ilmapiirin(: Sinne siis!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.