IRC-Galleria

Tästä tuli hyvä päivä.Perjantai 10.10.2008 02:55

Kiitos Bros, oli ihana aamu<3 Sen voimin jaksoin paremmin päivän!
Ja lapset, ne on uskomattomia!! Ku pääsin ovesta sisään, ne alko heti laulaa. Ja ryntäs halaamaan!! KAIKKI. Niitä oli yhtäkkiä muka niin paljon, ku ne ryntäs jalkoihin<3 Voih, ne saa mut tuntemaan onnea ja iloa. Ne saa mut rakastamaan tota työtä niin paljon... Niiden takia mua ei aamulla ärsytä herätä ja lähteä töihin, niiden takia mä tykkään tehdä sitä työtä ja haluan olla joka päivä niille parempi ope ja aikuinen.
Ja Vartis synttärisiideri paremmassa seurassa! Ja iltapala kotona leffaa tuijotellen, tää päivä meni loistavasti! Salilta tulles oli olo, että synttärit kestää aina ihan liian hetken, mut eihän tätä onnea tarvikaan kauemman olla:) Huomen tulee vielä porukat käymään, ja la kihlajaiset. J&P kyl varastaa niin show mun synttäreiltä. Ehkä alan riehuun siel;) No niin, mäki haluan vaan juhlia siel niiden ihanaa päivää. On se aikamoinen lupaus... Uskaltaakaan itte sitä tehä koskaan. Kait siinä täytyy hieman huijata ja ottaa vaan riski;)

Täs elokuvas toi nainen vaan koko ajan meinaa mennä väärien tyyppien kaa naimisiin. Ei kannata. Jos menee naimisiin, kannattaa valita se oikee tyyppi. Kait niitä jostain saa tilata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.