IRC-Galleria

Satumainen viikonloppu:)Sunnuntai 19.10.2008 21:39

Kaikki meni loistavasti! Okei, ei ihan niin ku suunnittelin.

Torstaina prinssini saapui. Vähän piti osoittaa myöhäisestä ajankohdasta mieltä, mut tulipahan siivottua;) Torstai-ilta meni löhötes ja sipseistä haaveilles. Päätin, että lauantai on kunnon herkkupäivä, eli tosrtaina pysyin kovana herkuttelun suhteen.
Perjantaina nousin ihanaan vapaapäivääni pirteänä. Miten kiva fiilis olikin, vapaapäivä viikolla! Se oli mun koko syysloma, mutta ihana lomapäivä. Jätin Jari-Matin pitämään punkan läpimänä ja kävin juoksemas. Sykkeet nousi aamutuimaan helposti, joten oli aika lönköttelyä. Silti niin ihana, ku sai heti aamulla hoitaa lenkin pois, rauhas kiireettömänä. Kämpille päästyäni käperryin vielä hetkeksi peiton alle ennen ku menin aloittamaan päivän suihkulla ja pitkällä aamiaisella. Sovin JiiäMmän kans, että koska on vaapaa-aamu syödään aamiaista kolme tuntia! No, ittehän en niin kauaa jaksanu, mut rauhas kuitenki lueskellen. Sit vaan rauhas tehtiin lähtöä kaupungille kauppaan ostaan ruokatarpeita ja vuokraamaan leffoja. Käytiin vähän kääntymäs vaatekaupois ja varaamas mulle ja Marjolle spinninki lauantaiaamuksi. Sovittiin, että perjantai on kunnon ei tehdä mitään-päivä ja se olikin! Hieno päivä. Molempien valittemat leffat oli ihan ok, ei enempää.. Tehtiin tortilloja ja juotiin punkkua ja väsähdettiin niin, että ei päästy lähteen kaupungille illalla.
Pe-la yön nukuin huonosti nähden ahdistavia unia. Olin aamulla ihan hermona siitä, että en jaksa spinnuun, joten Marjo lähti yksin ja mä kävin reippaalla kävelylenkillä. Se suututti mua kovasti, ku en päässy meneen:( Mut ei siitä mitään olisi tullu, ku olin niin poikki yön takia. Sit lähdettiin Jartsan kans ostaan vihdoin ja viimein käytävän ja keittiön lamput. Hienot löyty! Ostettiin myös kevytpeite, se makso 5e, joka vieläkin hämmentää mua... Varmaan raakaaineiden tuottajat ja peiton tekijät saa siitä hyvät rahat... No, kuitenkin. Sit ostin paaaaaljon herkkuja! Meinasin kaupas seota, ku en mielestäni keksiny tarpeeksi herkkuja, joita ostaa:) Kyllähän sieltä sit sipsejä ja keksejä ym. mukaan lähti. Kunnon herkkupäivään kuuluu myös joku rasvasuola-yhdistelmä lounas. Eli mentiin Rollsiin. Molemmat jäi hieman nälkäiseksi siitä, mut onneks kämpillä sit sai jatkaa ahtamista. Haettiin taas kaks leffaa, ja nyt molemmat onnistu valinnoissaan paremmin. Taitava mieheni laittoi lamput kattoon, mitä mun nyt piti hieman neuvoo ja tunkea sormiani sekaan;) Mä sain vihdoin ja viimein pestyä kylppärin!! Oltiin ahkeria, hyvä me! Sitten laitettiin Risto Räppääjä pyörimään Brossin ja pikkuveikan kans. Illalla katottiin toinen leffa ja mässyteltiin. Punkku juotiin samalla, ku laittauduttiin karaokebaaris käväsyä varten. Oli kyllä kiva ilta! Pari siel piti kiskasta alas, mut lähdettiin jo puol kahden mais kämpille toista leffaa kattomaan. Täyty matkalta ottaa pienet ranskikset mukaan, nam nam. Tääl sit tehtiin viel poppareita ja mäki jaksoin olla hereillä niin kauan, ku meni ranskalaisten ja poppejen tuhoamiseen. Sit ehkä pimeä huone ja mukava löhöolo Jari-Matin vieres sai mut nukahtamaan, ja leffan loppu jäi näkemäät. Hyvä ilta silti:) Viiden mais me ollaan nukahdettu ja tänään herättiinkin vasta yhdeltä! Koskahan oon viimeks niin kauan suostunu nukkumaan.
Tänään käytiin Piikis, ja mä otin vaan salaatin. Kyllä silläkin ähkyn sai päälle. Nyt oon yksin kämpillä ja kovasti suunnittelen lenkille lähtöä. Toi kylmä ja sateinen ilma ei houkuta yhtään. Mut no, nyt vaan reippaasti pikku juoksut. Sit ehditään viel J&P:n työ kattoon Idolsia, jos oltain ahkeria. Kuitenki nukkumaankin pitää mennä, ku huomen jatkuu työt. Eka kerta, ku tuntuu rasittavalta alottaa uus viikko. Ehkä se johtuu siitä, ku oli toi "lomaviikko", ja oltiin Kultavuores. Ihanaa kuitenki nähdä omat muksut ja tehä niiden kans niitä omia hommia.

Eli taas elämä on hyvä. Kait se johtuu niin paljon siitä, miten sen itte näkee. Ja kokee ja tekee. Tai ainaki ittestäni tiedän sen, että en voisi näin hyvin ilman lenkkejäni. Täytyy pitää kiinni niistä ittelle tärkeistä asioista, ja vaalia niitä. Pärjää paremmin ittensä kanssa, samoin toisten. Jos on omaan elämäänsä ja olotilaansa tyytyväinen, jaksaa paremmin olla iloinen muista ja panostaa ihmissuhteisiinkin. Jee, ollaan onnellisia ja silleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.