IRC-Galleria

Maaseutu rauhoittaa.Maanantai 27.10.2008 22:00

Liiaksikin! En päässy lauantaina lenkille. Lihakset meinaa harrata luuhun kiinni, tai jotain.. X) Eilen ja tänään kävin hieman juoksentelemassa, ihan vain mielenterveyden säilyttämiseksi. Jari-Matti sai nukkua rauhas ja musta tuntu reippaalta koko päivän, ja tänään taas sain vetää hyvällä omalla tunnolla ohraleipää 140grammaa:D Nam.
Nii, nyt reilun viiden kuukauden (jeeeeee) harjoittelun tuloksena menee erittäin hyvin. Ollaan opittu olemaan vähemmän niin ku ollaan totuttu aikasemmin olemaan. Ollaan opittu uusia kivoja tapoja joilla sopu säilyy ja lovee riittää. Meistä on tullu hyvä pari:) Toki välillä menee hermot... Kuten eilen, ku ei se toinen osannu laittaa lakanaa suoraan. Hirveetä. Jaana kuvas tilannetta mahtavasti: saitte tekin äksöniä makuuhuoneeseen! Niille tulee uus iso sänky. Me ollaan niin ihastuneita viel, että mahdutaan kyl kapeammallekin, ha.
Jaana ja Peter ruokkikin meidät eilen, vähän oli ihanaa! Oli just sellanen päivä, että tarvi ruuan hyvässä seurassa. Ja ku se ruokakin oli viel hyvää! Seuraavaks meillä, mitähän keksis... Ai niin, schnucky tilas lohta. Sitä sitten, ihan mitä se vaan haluu;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.