IRC-Galleria

Kotileikki sujuu.Keskiviikko 05.11.2008 17:13

Ei kyllä tiedetä olisko tää sittenkin lähempänä Maajussille morsian-formaattia. Hoidetaan reilu viikko elukoita Untsilas, tohinaa riittää! Eilen oli kyl taas sellanenki päivä, että huh. Illalla yhdeksältä ehdin istahtaa ja miettiä, että mitäs syötäis.
Vaikka pääsin kotiin jo puol viis -ja sitä ennen hoidin mooonta asiaa matkalla- ei silti meinannu aika riittää. Kävin hakemas "kätevän miehen" (Essolla kehotti hommaamaan sellasen renkaan vaihtoon) Härmästä, mutta sitä ennen piti hoitaa elukat, veden pumppaus, siivota Viketin boksi, pestä pyykkiä.. Noh, eihän se paljon oo, mut siltä tuntu!
Jari-Matti ajoi auton Härmästä ja alkoi vaihtaa rengasta, ku mä juoksin kotio. Nii... Siin renkaan vaihtamises menikin sit hieman enemmän aikaa:D Pääsin ajamaan traktoria pitkästä aikaa ja kangottamaan pölykapselia irti. Oli niin jääs! Lihakset ihan jumis kyykkimisestä ja ei-venyttelystä. Mut meillä oli silti mukavaa ja jopa hauskaa. Oli pakko vähän naureskella, kun taistelut päättyy voittoon luovutuksen kautta. Joskus kannattaa luovuttaa, näköjään.
Sit päästiin sisälle ysiltä, haukattiin iltapalaa ja tein poppareita. Mä tietysti aloitin unet jo leffan aikana... Kivaa on ollu! Mä tykkään aamulla mennä silmät puoli ummes koirien kans kävelylle, ja tykkään nukahtaa sohvalle viltin alle kesken elokuvan. Ja tehdä ruokaa. Mut tästäki ehtis nauttia paremmin, jos voisin olla omista hommista vapaalla tän aikaa. Lauantai kait me sit maaseutuillaan koko päivä:) Vähän kävelylenkkiä koirien kans, mökille sauna päälle ja jotain ihanaa ruokaa. Punkku ei meil kyl enää oo pysyny vaan viikonloppuherkkuna. Mutta kyllä sitä välillä pitää olla hieman keskieurooppalainen, lääkkeeksi vain;)
Me nautitaan, nyt on sille aikaa. Tai onhan se helppoa, ku asiat elämäs on nautittavia eikä hirveästi suruja näy(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.