IRC-Galleria

Heh, me selvittiin!Maanantai 10.11.2008 09:33

Tänään viel Jari-Matti vähän taistelee hepan kans (tai ne on vissiin ihan kavereita nykyään) ja mä käyn laittaas paikat kuntoon ja ruokkimas koirat. Sit onkin maajussihommat ohi. Haikeeta, vähän joo. Olis niin kiva olla tuolla ihan vaan lomalla, nää omat kiireet ja työt vähän ärsytti. Mut ehkä me jouluna ehditään. Toki sillon siel on kaikki muutkin, hurraa... :D No, me voidaan erakoitua mökillä, tai sit porukat valtaa sen. Joulu, ihanaa tuu jo!!
Eilen olin aika haikealla mielellä. Ihanaa palata normaaliin omaan kiireiseen arkeen mihin ei kuulu niin paljon yllätyksiä, ku tohon eläinten kans vietettävään. Mut jotenki.. Oli niin mukava herätä aamuisin Jari-Matin vierestä, käydä lenkittämäs koirat, illalla yhes lenkille ja nukahtaa tv:n ääreen toisen viekkuun. Pidin loppuviikon treeneistäkin vapaata, otin elämän rennosti toisia elämyksiä ja kiireitä kahmien. Ja ne tuoksut (joo joo hajut), ne toi mieleen niin lapsuuden! Joko kesän ja paljaat jalat navetan likaisella lattialla tai talven kylmät pakkaset, ku pihalla on lunta ja navetas kostea ilma. Lehmät on rauhallisia ja työt hoituu hitaasti, mutta varmasti. Kaikki toimii seesteisesti. Kyllä sitä on hieman ikävä. Eilen tunsin pitkästä aikaa, montakaan vuotta on edellisestä kerrasta! ku lehmän karhea kieli raapii sormia ja kuolaa tulee tuhat litraa. Tai miten pehmeä on niiden turpa. Viketin karvat ja tönäsy silmäkulmaan, painavat kottikärryt mutaisella tiellä ja heinien haalea tuoksu.
Nii, eilen itkin eka ku katottiin Simpsonien leffaa. Se on jotenkin niin surullinen!! Se isä-poika-suhde! Ja entä kun Homer lähtee vaan pelailemaan, ku Marge pyytää siltä apua ja tukea. Toisen kerran itkin Idolsin aikana. Ei, ei ollu niin hyviä laulajia. Eikä ne sais mua itkeen huonoudellakaan. Mutta jotenki vaan siinä toisen sylis loikoilles tuli haikea olo. Sitä kaikkea mennyttä ikävä, ja tulevaa myös. Sitä, ku ei pysty koko ajan olla raikkaittensa kyljes kiinni ja sitä, ku ei enää juokse paljain jaloin lehmien aitaukses kesällä tai jaksa olla mukava lähimmäisilleen. Ja ikävä sitä, ku meillä on joskus oma koti. Ihana koti, päätettiin niin eilen:) Ja hän sanoi, että "asutaankaan me ulkomailla". Kyllä varmasti jossain vaiheessa. Ku toisaalta en halua luopua tästä hetkestä ja näistä ajoista, mutta voi miten ihanaa oliskin jo laittaa se oma koti ja järjestää se oma yhteinen arki. Viikonloppureissut koiran kans mökille ja päivälliset kavereille ison ruokapöydän ääres. Kaikki aikanaan, tiedän. Ja tämä nykyinen tilanne on hyvä, joten jaksan kyllä odottaa tuon - ja tiedänhän mä sen tulevan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.