IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Olipa ihanaa!Maanantai 08.12.2008 23:06

Menin serkun kans juoksemaan, vedettiin reilu kymppi! En oo juossu moneen viikkoon yli seiskaa.. Ja oli niin mukavaa, vaikka aluks meinasin perua huonon sään takia ja ja ja .. Oishan noita syitä. Mut onneks mentiin, teki hyvää kropalle ja mielelle. Juteltiin koko matka. Sain välillä vaikeitakin kysymyksiä pohdittavaksi, mutta miten ne auttoikaan selvittämään omaa oloa ja mieltä. Ratkaisua ei löytynyt, mutta onnellisuutta ja tyytyväisyyttä omaan elämään sain lisää. Miten pienistä asioista se onni onkin kiinni... Tai se, että sen löytää ja sitä varjelee. Että pitää kiinni niistä ittelleen rakkaista asioista ja osaa välillä hengähtää ja antaa aikaa. En muuten tajua mikä tää mun juoksutauko on taas ollu??! Mähän rakastan sitä puuhaa! Pitäis vaan välillä pysähtyä ja rikkoa sitä arkea ja kurkata tarkemmin päänsä sisälle, että missä mennään ja mikä olo. Tunnustella, että ollaanko nyt oikealla tiellä. Sillä, jolla ollaan onnellinen vai sillä helpommalla, mutta tylsällä vai ollaanko ojassa rypemässä. Niin, kyllähän siel ojassakin pitää välillä käydä. Sen kautta pääsee oikaisemaan sille tielle, jolle haluaa. Ei kannata turhaan odottaa tiehaaraa, ties kuinka pitkä sinne on! Ojan kautta on raskaampi, mutta saavutat hyvänolos ja onnes nopeammin. Etkä ehdi nääntyä matkalla kohti tiehaaraa, joka kenties löytyy vie onnen tielle... Kun se näkyy ojan ja puiden takana, ei muuta ku matkaan. Ota vauhtia ja hyppää. Notkista polvia, kun osut maahan, ettei mee polvet pilalle. Päätä selvitä märistä mättäistä ja kiemurtelevista juurista. Katse kohti määränpäätä niin et eksy. Rankka matka, mutta varmasti voittajafiilis perillä.
Niin, voihan se kiertotie joskus olla nopeempi, totta. Kait se joskus on turhaa rämpiä mettäs, ku tieki menis vieressä. Mutta kokemus sekin mettäurheilu, vahvistaa pakaroita ja reisiä. SItten jaksaa ponnistaa korkeammalle ja pää saa olla pilvissä kauemmin(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.