IRC-Galleria

Kiireistä tää elämä, mutta ihanaa kiirettä! Eilen meinas taas elämä kadota, mutta vähnkö mulla on hyviä ystäviä. Talo oli taas aamusta asti täynnä, ja jatkoja on juhlittu ilman mua! No, nyt oon onnistunu pysymään omas huonees enkä oo poukkoillu miten sattuu tääl ympärinsä. Harmi vaan ku en päässy nauttimaan jatkoista teidän kans:) Mut joulunavausbileet oli ihanat<3 Ja karaokebaarissa oli loistavaa! Oli ihanaa mennä pitkästä aikaa Jaanan ja kavereitten kans ulos. Ja Onnelassa jaksoin taas sen pari tuntia, mut nekin oli aika hyviä! Eilen ku olin saanu itteni taas heräämään pääsi hakemaan karkkia ja leffan, jota sit tuijoteltiin porukalla. Terhi kävi piristämäs mua ja auttamas ajatusten järjestelys. Tänään juttelin Piian ja Annin kans, te ootte upeita!!
Pitäis jaksaa mennä sählyilemään illemmalla, aaaapua. En oo viime yönä nukkunu oikein yhtään, väsy on kova. Mutta pian on viis päivää lomaa, jee! Mitähän sillä ajalla tekis. Vähän hengailen vaan ympärinsä, kuuntelen kivaa musiikkia ja ulkoilen ja luen ja katon tv:tä. Sieltä tulee varmaan jotain upeita perheleffoja. Lumi olis kiva, niin Untamalan mettillä olis mukavempi juosta.
Hetki on niin hassu. Se kun valittee kiireettömästi karkkeja tai kuuntelee junassa Erittäin hyvä, ellei täydellistä. Kun menee yksin parvekkeelle tupakalle ja tulee väsyitku tai kun saa ihanan viestin, jonka haluaa lukea kaks kertaa. Elämä koostuu niistä hetkistä, ja itte pystyy vaikuttamaan siihen hetkeen. Pelottavaa ja ihanaa. Liikaa vastuuta ja niin paljon vapautta. Ei tästä kirjoittamisesta nyt tuu mitää. Uu, suuria ajatuksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.