IRC-Galleria

Kyllä tää tästä:)Torstai 25.12.2008 19:27

Selvisin eilisen ja tääki päivä on jo aika hyvin kohti iltaa menos. Ei mua enää niin tylsistytä, ku pääsi tähän laiskottelun makuun. Mut odotan jo kovasti huomista, ihanaa<3 Ja huomenna otan vaan pikkuiruisesti, lusikankärjellä, että näkisin jopa ihmisiä ympärilläni eikä taas tarvittisi lähtee ennen kahta kämpille. Kolmas kerta toden sanoo!
Tänään olin reilulla tunnin juoksulla ja polvi alko valitella. En sit tiiä mitä huomen teen, ku salikin on kiinni. Ehkä intervalleja, aaapuuuuuaaaa. Sain äitiltä ihan huipun lahjan! Treenikalenterin! Ku tähän mennes oon A4:selle piirrelly kalenteria ja kirjotellu treenejä. Nyt tohon saa hienosti näkyviin lajit ja sykkeet ja kaikki! Sit sain ulkoiluhanskat. Hienoa mamma! En edes oo sanonu, että tarvin. Herkistyin ihan ja sanoin, että nyt uskon tonttuihin, jotka käy kurkkimas ihmisten tarpeet selville. Tai sit äitin iän tuoma kokemus kertoo, että lasten kans pihalla seisoes tarvii kunnon kintaat ettei sormet jäädy. Mummalta sain kaks arpaa, toisesta voitin 3,5e ja toisesta 5e. Hienoa! Harvoin kun mitään voitan. Ja Brossin antamalla sain 7e. Muuten eilisilta sujui kivasti. Katjan kans laitettiin pystyyn perinteinen aattoillan duetto. Se ei ollu kaunista, koska molemmilla oli ihan ääni menny. Mut mä halusin laulaa ja pakotin myös Katjan. Mulla on valta. Ei kai, tehään ens jouluna niin ku sä haluat!
Tänään ja huomenna on kyllä herkkulakko, koska maha pitää saada nätiksi iltaa varten, että mahtuu "ne uudet" farkut jalkaan. Pitää varmaan mennä kattoon Rehua Rytmikorjaamolle, ku naapurin isäntä muakin viestillä muisti. Katja kuulemma ajaa Seinikselle asti, ni riippuuhan se siitä, että koska mennään ja mihin kyyti vie.
Ihana viel huomenna nukkuu myöhälle ja tää ilta löhöillä. Saunaan en oo jaksanu, liikaa vaivaa ja iho on kuiva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.