IRC-Galleria

Buddhalaisuus on mahtavaa!Torstai 08.01.2009 22:41

Nyt oon ihan innoissani buddahlaisuudesta. Teot seuraa tekijää, hyvä. Niin sen pitäiskin olla kaikkien kohdalla, että jokainen saa tekojensa mukaan. Bros pelkää, että kohta leikkaan hiukset pois ja puen kaavun päälle:D Enkä todellakaan anna sen tuoda eläinperäisiä tuotteita meidän kotiin! Arvostakaamme elämää ja toimikaa niin, että se ei aiheuta kärsimystä muille.

Olin tänään hiihtämässä, he hee. Kuvittelin selviytyväni hommasta helposti, koska luistelin kesällä niin paljon sauvojen kans ja nyt menin sit luistelua. Noooh, alku oli niin ku tunnin ikäsen vasikan koikkelointia! Mut kyl se siitä lähti pikku hiljaa, enkä ees kaatunu kertaakaan! Onneks kunto on upea. Nyt vaan pitää alkaa tekemään nopeampia lenkkejä puoliskan takia. Enää ei auta kasvattaa kestävyyttä. Toi hiihto on nyt mun uus rakkaus, ei tietenkään yllä juoksun tasolle, mut päihittää helposti uinnin. Päätin, että kurakeleillä meen sit taas uimaan ja pumppeihin. Paitsi kyl siel salilla pitäis käydä pari kertaa viikos.. Ei vaan päivät riitä!

Ja oon mä kyl taas rakastunu, tänään se tuli! Jotenki oon aika ujo sen suhteen vielä, vaikka eilen testasin Jaanan omaa. Ja kyllähän se oma on aina oma, joten ehkä mun pitäis vaan rohkeesti mennä ja ottaa homma haltuun. Vähän kyl jännittää, mut kyllähän kaikkeen tottuu:) ghd, i love you.

"Käskynhaltija halusi kuulla syvällisiä opetuksia ja kiipesi karuille vuorille tietäjä Tao-linin luo. Tao-lin tiivisti buddhalaisuuden ytimen sanoihin: "Lakkaa tekemästä pahaa, opettele tekemään hyvää."
"Kolmivuotias lapsikin ymmärtäisi tuon", käskynhaltija sanoi.
"Se on totta", sanoi Tao-lin, "mutta sen harjoittaminen on vaikeata jopa 80-vuotiaalle."" (mukaillen Bodhipaksan Vegetarismi:miksi ja miten ryhtyä kasvissyöjäksi -kirjasta)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.