IRC-Galleria

Oli ihan viikonloppu! Perjantaina käytiin "kutsuilla" ja sitten J&P:n kämpän kautta Onnelaan, missä jaksettiinkin hyvin! Kotimatka oli taas jotain omaa luokkaansa porraskäytäväkeskusteluineen ja "Luulin, että Marjo on nukkumas!!" -väärinkäsitysten kanssa. Kun sit Bros ja kumppanit PAKOTTI meidät nukkumaan, pää oli jo kipeä. Aamulla olo oli hirveä ja äitin kans aamukahvilla kyllä ruoka maistui. Lauantaina aherrettiin vielä minisuksi-liukurimäkeen ja paistettiin kodassa evästä. Mulle retken kohokohta oli se syöminen, pelotti liikaa laskea ja sydän hakkkas liikaa.
Eilen mentiin Brossin kans "aamulla" salille ja sen jälkeen salaatille. Mä sain onneks miekkosen pitsankannat, ni ei tarvinnu pelkällä salaatilla jaksaa:D Illalla käytiin vielä ulkoiluttamassa Marijo, tehtiin lumiukko ja heiteltiin lumipalloja kalastus kielletty-kylttiin. Mä en osunu, ku kerran siihen tankoon, mut mun vahva ja taitava poikaystävä osu monta kertaa;)
Tää viikko on taas aika täysi, ja vielä iltavuoroki, mutta kivaa tkemistä tiedos. Oon eilisestä saleilusta IHAN jumis, hyvä ku sain muksujen kans tänään luisteltua! Kuitenkin tänään on pitkä lenkki serkun kans, eiköhän ne lihakset siinä vetreydy. Joo, elämä on taas hyvää(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.