IRC-Galleria

Anni veltostuu.Lauantai 21.04.2007 00:04

Kyllä mulle tuli tänäänki hieman haikee olo, ku tuol kaupungilla huristelin. Voi voi, vipa tentti oli tänään (kypsäri toki viel). IHANA olo, ku eitarvi lukee!! Oon tosi onnellinen, ku voi vaan olla. Katotaan leffoja ja vaan ollaan. Ah, niin kivaa. Luin ihan hirveesti eilen ja viel tänä aamuna. Nyt on niin ihana olo, ku tietää, että oon tehny hurjasti hommia ja nyt ei tarvi tänään tehä mitää. Sunnuntaina sit taas alkaa kandityön viilaaminen.. Mut nyt ja huomen saan vaan olla:) Kivaa kivaa.

Huomen ajelen ihan rauhas kotiin. Taidan pistäytyy Ekolos Jyväskyläs. Oliskaan Mervi kotosalla...? Ja meen syömään kasvishampparin matkalla, jee. Toivottavasti on hyvä keli. Sit kuuntelen kivaa musaa ja ajelen kuulisti arskat pääs, so cool. JA illalla PMMP:n keikalle!! Jipii huraa! Vähän mukavaa.

Nyt täytyy suunnitella ens perjantaita, mitä kaikkee ihanaa syödään, juodaan ja tehään, ku pailataan Kouvolan yössä:D Siitäkin voi tulla hyvin kiva viikonloppu. Olispa ihanat säät!! Sit olis mukava hengailla ulkona jne.

Ja pian saan kämpän Seinäjoelta, juhlat siel. Sinne siis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.