IRC-Galleria

Se oli kauheaa.Torstai 26.04.2007 19:33

Mä luulin, että mä kuolen. Vähän pelotti. Mut nyt taas voidaan ihan ok:sti. Vähän oksettaa ja mahaan sattuu, mut ei kummempaa. Selviän(:

Pakko selvitä, huomenna kohti Kouvolaa:) Kivaa kivaa!! Tänään vaan nyt pitää ahertaa kandia, ku eilinen meni tosiaan niin ku meni... Ambulanssin kyydis ja silleen;) Mahtavaa vihjailla tänne, ha.

Onneks siel Kouvolas on mun oksennusvalmentaja, jos tulee huono olo ni saan mahan nopeeta tyhjäks:D Sit me syödään kaikkee kivaa, ni tervehdyn. Oikeesti, minut paremmin tuntevat tajuaa asioiden olevan TODELLA huonosti nyt... En edes pysty ajatella sipsejä, ku heti tulee huono olo. Ja mikään muukaan ruoka ei oikein maistu. Paha paha. Ehkä ne päättää, et leikataan koko maha pois, eipähän tarvisi enää murehtia mitään siihen liittyvää!

PMMP:n Kantrikeikalla oli aikasta kivaa. Vähän mä rakastuin siellä, sori vaan, you're not the only one;) No, onneks siihen rakkaussuhteeseen ei tartte pahemmin tarttua, ei nyt oikein jaksa ajatella muita. Kuhan sais ittensä pidettyä hengis.

Ääää, huono olo... Mene pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.