IRC-Galleria

"Perkele, akat lähtee keskenään kahville tai kaljalle ja käyttävät koko sen ajan ihmissuhteittensa analysointiin tai lastensa taitojen ja vaivojen kertaamiseen."

"Aina puretaan jotain, nainen ei osaa rentoutua koskaan. Jos sillä on hetken kivaa, niin silläkin hetkellä se kerää jotain negatiivista energiaa, joka pitää purkaa viimeistään kuukautisten aikaan astioita heittelemällä, miehelle vittuilemalla (esim. haukkumalla tämän auton, se on jo pyhäinhäväistystä!) tai sitten sille omalle, rakkaalle sydänystävälle puhumalla. Joko tuntikausia puhelimessa tai kahvilassa."

"Mikä helvetin tarve naisella on aina arvostella muita ihmisiä, varsinkin muita naisia? Aina jollain on törkeät vaatteet, ruma kampaus tai aina joku on muuten vain vitun tyhmä. Oikeassahan he monesti ovat, ei siinä mitään, mutta silti. Nainen itse ei ole koskaan tyhmä. Nainen itse on maailman keskipiste. Ja yksi miehen tehtävistä on pönkittää tätä uskoa kukkasin, hellittelyin ja rakkaudentunnustuksin. Hyi, helvetti!"

"Naisen tulee saada tietty määrä omaa miestään per viikko. On olemassa tietty kiintiö, joka on määritelty suhteen alussa, ja jos se ei toteudu, niin nainen tuntee itsensä hylätyksi. Mies ei enää rakasta häntä, koska munaa ei tulekaan enää toistakymmentä kertaa viikossa."

"Nainen haluaa tehdä asioita yhdessä miehensä kanssa. Ahtaaseen keittiöön on mahduttava yhdessä tekemään ruokaa, vaikka mies haluaisi edes sen hetken olla rauhassa turhalta hössötykseltä ja pusuttelulta."

"Yhteiset kävelylenkit ovat aivan ehdottoman pakollisia, muuten ei heru ja saattaa lentää tavaratkin."

"Miehen on krapula-aamuna lähdettävä naisen kanssa vaateostoksille korvaukseksi siitä, että tuli edellisenä iltana jätkien kanssa vedettyä pilkkuun asti. Kauppoihin on lähdettävä heti yhdeksältä. Miehen tehtävä on olla makutuomarina ja olla juuri sitä mieltä, mitä nainen haluaa."
"Jos nainen sovittaa omasta mielestään hyvännäköistä vaatetta, miehen on sanottava, että onpa se hyvännäköinen. Nainen saattaa myös virittää ansan. Hän saattaa tahallaan sovittaa rumaa rättiä ja kokeilla, miten tarkkaavaisena mies vaatteidensovitusrituaalia seuraa. Älä, mies, koskaan lankea tähän ansaan! Seuraa aina tarkasti ja sano vaatetta rumaksi jos se sitä on, muuten tulee karatea! Jos puolestasi olet välinpitämätön (Hynynen on sitä aina, varsinkin krapulassa, ei nimittäin kiinnosta pätkääkään) niin rakkaus on jälleen lopussa. Alkaa mökötys, jonka voi kuitata ainoastaan lemmellä ja kenties romanttisella illallisella. Ja kukilla tietysti, ne toimivat aina. Kukkakimpulla nainen kuin nainen sulaa, se on varma."

Nää pätkät on kerätty artikkelista, jonka on kirjoittanut Jouni Hynynen.

Ja hyvin tottahan noi on, ha he heeee:) Mainiota juttua. Onneks ei enää tarvi olla noin kreisi. Voi jopa nauttia eikä rääkyä joka asiaa ja tehdä "kärpäsestä härkästä" (juu, sua lainaten). Voi voi, mut vaikka toi touhu on ihan hulluu ni on siinä silti se oma viehätyksensä. Ja varsinki nyt, ku se on yleistä faktaa, että naiset on ihan hulluja suhteessa, se on jotenkin sallittavaa. Ellei jopa suotavaa. Meiltä ehkä odotetaanki tota käytöstä. Saa miehet sit kuulisti kaljalla kertoo, miten suututti muijan ja heitti kimpun rehuja perään, ni heti leppy. Te niin ku osaatte homman;) Osaatte käsitellä meitä; ei tarvita, ku kimppu kivoja kukkia, ja taas on poikien ryyppyreissu unohdettu. Te niin ku viette meitä 100-0, ehkäpä parhaimmat 89-0. Niinpä.
Täytyyhän meidän tehä noin. Me mäkätetään ku niagaran putous vänisten, että "sä et enää välitä musta YHTÄÄN", ku te ootte juonu rahat (joita ei edes pitäny olla, varsinkaan ku suunniteltiin jotain yhteistä tekemistä...) jossain missä lie paikassa ja jossain missä lie seurassa. Sit te tuotte sen kimpun niitä punasia ruusuja seuraavana päivänä (tai sitä seuraavana...). No, eihän siin muu auta, ku sanoo "Kiitos, kulta. Anteeksi, on taas se aika kuukaudesta ja hirvee ressi muutenki". Ja heti perään soitetaan Hynystä lainaten "rakkaalle sydänystävälle": Voooooi, arvaa nyt se toi mulle kukkia. Joo, tietty valmis kimppu punasia ruusuja, vähän sulosta!! No, enhän mä ny viittiny sanoo, et heti huomaa et ne on ostettu normi kaupasta, ku se on käyny hakees ittelleen uuden päkin ja tupakkaa. Vähän sulosta, ku noin yrittää. Pitää kyl joskus jotenki vihjasta, et on niitä muitaki kukkia olemas..."

Joooooo, on ollu hieman raskas viikko. 11h töis päivisin ja sit muu aika työkirjoja vääntäen. MUTTA ens perjantaina onkin sitten kypsäri, ja se olis sit siinä. Koko koulu. Ja ha, sit oon valmis lt-ope. Mä kasvatan sun muksut. Eli älä tee niitä... Kaikenlaisia sitä opettajiksikin valmistuu, huh huh. Mut mähän oon paras.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.