IRC-Galleria

Mitähän sitä nyt..Sunnuntai 10.06.2007 00:46

Eilen oli oikein ihanaa, kiitos ihanat ystävät(: Ootte ehkä parasta. En olisi ikinä uskonut, että tulee noin ihanat juhlat!! Enkä sitä, että vegeruuat maistuu teille noin hyvin:) Hyvä, että kelpas ja riitti ja oli mukavaa! Mun puolesta ilta olis saanu jatkuu hieman pidempään viel. Vaikka ääni alko taas lähteen.. Ja kiitos yöseurasta(: Oli mukavaa, kun tulitte yöksi. Tilaihme se mun kämppä, juu-u.
Järjestetään kesällä viel jotkut toiset juhlat mökille. Mut sit hommataan ötökkämyrkkyjä.. Onkaan ne vegaanisia ja eläinkokeilla testaamattomia;)

Oon saanu ihan hyvin luettua pääsykokeisiin, mutta en tarpeeksi. Nyt iski hirvee himo päästä sinne kouluun!! Pakko hikoilla kirjojen kans viel, jää tänään menot menemättä. Olis kyl kiva päästä opiskeleen.. Tai sit sinne ulkomaille, se olis ihanaa!!

On ollu kyl taas niin kauheet pari päivää, että huh huh. Kauhee kiire ja miljoona hommaa hoidettavana ja tuhat jää tekemättä. Kohta on viikko viime ratsastuksesta, lenkistä ties kuinka kauan. No, jos huomen hoitaisin molemmat.

Voih, oon taas niin tyytyväinen:) Vielä tyytyväisempi maanantaina, ku kokeet on ohi. Paitsi, jos menee huonosti. Sit mua vähän harmittaa. Mut joo, nyt täytyy mennä lukemaan. Oon ahkera opiskelija viel kaks päivää, sit on OIKEESTI koulujutut ohi ainakin kahdeksi kuukaudeksi. Hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.