IRC-Galleria

Nooooh..Keskiviikko 26.09.2007 00:23

Paljon on taas sattunu ja tapahtunu! Esim. pe oli aika veikeä ilta(: Tanssittiin hevipoikien;) kans hoppia, hassuja. Ja ehkäpä sen seurauksena iski baaris äkillinen mahatauti, joka jatkui viel bussiasemalla. Sit se meinas siel bussiski jatkuu, mut väsy oli suurempi (on ollu niin rankkaa töis, jotta sen vuoksi nukutti kovasti..) ja sit vähän torkahdin siel bussis. Onneks joku kiva poikanen mut sit herätteli ja pääsin oikeelle pysäkille. Merci vaan sille.
Vähän oon hyväs henkises kunnos, oon ollu KAKSI kertaa joogas. Siis mielenrauha on suunnaton. Harmi vaan, et ku se kielikurssi menee yogan kans päällekäin. Täytyy löytää sisäinen rauha sit ihan ittekseen.
Lauantaina olinki hienosti, ja lähin jo puol kahen yöbussilla kotiin. Mentiin la piknikille, tai siis... PITI mennä, mut ei siitä menemisestä oikein mitään tullu, joten päästiin kaupunkiin vasta ysiltä illalla. Täyty nauttia sit nopsaa piknik eväät keskustassa, ei niin rentouttavaa. Mut hyvää oli, söin paljon<3
Eilen oli kaupungis ettimäs syystakkia, löytykin hieno. Mut en oo TÄYSIN varma siitä.. Se on hieno ja ihana ja tyylikäs, mut rento jne. Mut ehkä ei tarpeeks "jotain". Täytyy miettiä sitä viel huomen, meen sovittelemaan sitä ja muita viel.
Jaana tulee ihan pian!!! Hurraa hurraa!! Aika on menny kyl tosi nopiaa. Tääl oon, ku jo ihan kotonani. No, vessan ovan viel suljen...
Tampereen avoimesta on tullu jo postia, pitäis nekin opiskelut aloittaa. Puuhaa riittää. Mut mukava päästä tekeen niitä koulutehtäviä. Varsinki, ku ala kiinnostaa ja haluun siinä edetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.