IRC-Galleria

mmmoi.Torstai 01.11.2007 18:46

Brysseli oli kiva, Pariisi myös!! Molempiin aion vielä mennä uudestaan pian. No, Brysseliin viikon päästä, Pariisiin vasta keväällä.
Jonkin verran oon jo oppinu ranskaa, hurraa. Ja ehkä vähän myös letseä:D Viime la tehtiin niin luxi-pojan kaa, et mä puhuin vaan suomea (niin ku useimmitenki...) ja se letseä. Hyvin ymmärrettiin;) No ei sitä kauaa jaksanu. Luxi on kuitenki aika lähellä ruattia, jotta kyl sieltä aina sanan jos toisenki tajuaa. Oltiin halloweenpippalois, minkä jälkeen jäädyin bussiasemalla yli tunnin. Yksin. Yhyyy. Ku kelloja siirrettiin, ni eihän se bussi sit tullukaan sillon, ku kuvittelin. Nooh, on sitä pahempiakin kohtaloita. Ei nyt just tuu mieleen, mut uskoisin.
Missasin eiliset halloween partyt, ku olin lasenvahtivuoros. Mut huomenna senki edestä!! Pääsen paikallisten kotibileisiin, mitähän siitäki seuraa... No, ymmärränhän sanan jos toisenki;)
Tääl tosiaan alkaa jo pian talvi kolkutella. Nyt viel nousee lähemmäs 15 päivälämpötilat, mut illat on hurjan kylmiä. Tääl on mahtava ruska, noi puut ku on niin reheviä ja kukkulat niitä pullollaan.
Joo, se joululomaki lähestyy, reilu kuukausi enää. Ja sit pitäis Suomeen... Se kyl vähän jännittää. Nähdä kaikki pitkästä aikaa... Mut kait se menee omalla painollaan. Ja mukava on tulla, kyllä mä jo vähän sitä odotanki. Taidan tehdä aamu kamman nyt:)

Haluan kyllä ehtiä vielä tekeen kaikkee ihanaa ennen Suomeen lähtöä. Pikkujoulut ainaki järkätään, ehkä kahdet:D:D Toiset pienet ja kivat, toiset isot ja humalaiset, niin oli vähän suunnitelmis;)

Alotin ratsastuksen tääl!! Se on yhden naapurin heppa, aika työläs ratsastaa. Mut hirveesti huomaa kehityksen. Oon vasta kolme kertaa ollu ja nyt se jo liikkuu ihan eri tavalla. Ehkä sitä piti vaan vähän herätellä. Omistaja ku menee maastos vaan, sillon harvoin ku menee... Ja antaa hepan mennä omaa tahtiaan, kiitoravia jne. Mut on mukava, että löyty tollanen lisä tähän muutenki kiireiseen elämään. Välillä tuntuu, että aika ei riitä mihinkään! Nyt on onneks lauantai ja sunnuntai molemmat vapaat, ja tänään on vapaa. Ehtii vähän hengähtää ja olla vaan. En oo ehtiny kirjotella mitää pitkiin aikoihin. Juttua kyl piisais, tääl tulee ajatuksia niin monesta asiasta koko ajan.

Kertokaa mulle mitä teille kuuluu!! Alkaa olla ikävä... Katjan lähdön jälkeen oli kyl paha viikko, hirvee ikävä koko ajan. Mut nyt ku taas tajuu, miten vähän aikaa on joululomaan, tuntuu, että aika menee liianki nopeeta.

Vieläki oon onnellinen tästä elämästä, en vaihtais(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.