IRC-Galleria

ElDiablo`

ElDiablo`

Festarikesä alkanee Steelfesteiltä!

PäiväkirjaaaaarghKeskiviikko 04.02.2009 04:53

Eli jos jotain kiinnostaa lukea hengentuotoksia ja/tai kuulumisia, niin suosittelen tsekkaamaan oman saittin blog osion, eli tuonne: www.metalscope.net

Sitä korkeintaan päivittelen ja todnäk. tänne ei juuri mitään tule laitettua. Tai korkeintaan. "Tapahtupa hassu juttu, mut lue siitä mun saitilta" haha :D

Dimebag Beyond Forever @ NosturiTorstai 15.01.2009 18:39

Noniin, eli joulukuun alkupuolella "dimebändi" Dimebag Beyond Forever tributoi pari tuntia Panteraa Nosturissa. Kuvattiin keikka muutamalla kameralla ja nyt ensimmäinen vedos, Domination, nähtävissä Youtubessa:
http://www.youtube.com/watch?v=LfHZPo4yhY0
Ja muistakaahan kattoa high qualitynä.

Lisää tulossa jossain vaiheessa...

...Tiistai 12.08.2008 03:44

Väsyttää.

Uusi vuosi ja uudet kujeetTiistai 22.01.2008 08:40

Kun katsoo aikaa taaksepäin viime vuosi oli erittäin kaksijakoinen, fiilikset meni maasta taivaisiin ja kaikkialla tuli pyörittyä kuin myös paikallaan löhöttyä. Ajohommien kautta tuli käytyä seuraavissa maissakin: Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Tsekki, Slovakia, Unkari, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Hollanti, Virto, Latvia, Liettua ja Venäjä. Osa oli vain läpikulkumaita, osassa oltiin pidempäänkin. Saksa vei voiton ajallisesti.

Tämä vuosi ei ole vielä oikein selvillä. Toivottavasti pääsee Eurooppaan kiertelemään taas, yksi reissu on jo vähän puheissa, mutta toteutuessaan se on vasta loppukesän / alkusyksyn juttuja. No Wackeniin lähden ajohommiin jälleen. Tsekatkaa NKM Enterprises. Mutta vuosi sitten olin käynyt jo Skandinavian läpi. Suas nährä.

Toki Suomea reissataan kevään mittaan pitkin ja poikin, mutta niistä sitten listaa IHKU-boksiin kun aika lähenee. Kuviakin voisi jossain välissä säätää, niitäkin on luvattoman paljon rästissä.

Metal Elite CruiseKeskiviikko 03.10.2007 06:56

Tänään se sitten onpi, suas nähdä mitä seuraa. Ruottalaisilla on näitä heviristeilyjä ollut jo maailman sivu ja viimein saadaan kotomaastakin starttaava merifestari.

Noh, jälkeenpäinhän sen voi todeta, jos keulaportti pysyy kiinni.

Johan on ajelutLauantai 08.09.2007 04:45

Siis kyllähän noita hevanderipändejä on tullut ajeltua ties kuin paljon, eilen sitten vaihtui Tambereen tuttu ja turvallinen hevanderiajo vähän eksoottisempaan reissuun. Ajoin nimittäin Antti Tuiskun bussin NRJ in the park tapahtumaan Turkuun. Huh

Vähän kyllä hajotti kun paikalla piti olla jo kymmenen jälkeen aamulla ja heidän settinsä oli vasta puoli ysiltä illalla. Kymmenen tuntia turussa peukaloita pyörittämässä, vähemmästäkin nyrjähtää aivo. Kahvia meni tolkuton määrä. Ja läjä toinen toistaan huonompia bändejä tekemässä soundcheckejään. No pakko myöntää että siellä oli yksi aika jees teknopummpu, nimi vaan ei jäänyt mieleen ja liekkö ne muut biisit sitten olisivat olleet yhtä hyviä kuin tämä yksi kuultu. Turku on turku on turku...

Nyt kyllä moni varmaan pettyy, mutta oikein mukava ja maanläheinen kuva jäi hemmosta.

SyksyTiistai 28.08.2007 23:54

Jaaha, kesä oli sitten kutakuinkin siinä, ulkona oli kirkasta ja kylymä! Vasta hetkinen sitten sitä vielä tuskailtiin kuinka kuuma on ja nihkee ja ties mitä. Nyt sitten vesisateiden aika ja tavlea odotellessa. Hyvä talvi voisi olla hyvää vaihtelua as in ei loskaa.

Festari 'kesä'Maanantai 27.08.2007 23:14

Huh, olipahan taas festaritäytteinen kesä, taisi tulla oma ennätys.
7.4. Eastrock (Salla)
30.4. Gothika Festival (Budapest, Unkari)
11.5. Rockmania (Marksteft, Saksa)
22-23.6. Nummirock (Mummijärvi)
29.6-1.7 Tuska (Helsinki)
7.7. Simerock (Rovaniemi)
14.7. Ilosaarirock (Joensuu)
27.7. Ruka Open Air (Kuusamo)
2-4.8. Wacken (Wacken, Saksa)
11.8. Pellavarock (Lammi)
17-18.8 Jalometalli (Oulu)

Vielä olisi Scooprockin jatkoklubilla käynti syyskuussa, mutta sitten taitaisi olla tämä festariputki taas pulkassa. Saas nähdä mitä ensi kesänä tulee eteen.

Wänk 'emKeskiviikko 08.08.2007 16:11

Wackenista takas, huh posliinipönttö ja oma sänky on kyllä hienoja asioita. Siellä oli ihan vitusti liikaa ihmisiä ja saksalaisia. Myös mutaa oli jälleen kerran vaikka muille jakaa. Niin ja unohtamatta sitä somaa paskan hajua. Saksa on paska maa.

Onneksi Blind Guardian oli kova.

Kilsakorvauksia?Maanantai 28.05.2007 17:02

Huh huh melkoinen kuukauden ajanjakso takana. Huhtikuun loppupuolella lähdin Battleloren kiertueelle ajamaan bussia. Keikkoja oli yhteensä 15, joista suurin osa Saksassa, mutta käytiin myös Tsekeissä, Unkarissa, Sveitsissä ja Hollannissa. Lisäksi tuli sukkuloitua sellaisten maiden läpi kuin Slovakia, Itävalta ja Ranska. Helvetin hauska reissu, siitä tulossa turinointia, videointia ja kuvalointia?!

Noh, reissu kesti sen kolme viikkoa ja seuraavana päivän kotiinpaluusta olikin vuorossa pieni Ensiferumin Suomenkiertue, onneksi eka keikka oli sentään Helsingissä, mutta sitten lähdettiin Tampereelle ja Kuopioon. Tosin itse porhalsin suoraan Kuopiosta Helsingin Night Life Rockiin jossa oli Extreme Finland Festival.

Mutta onneksi seuraavaan alkuviikon sai rauhoittua ja perjantaina aamuna vasta tien päälle taas, tällä kertaa Heavy Metal Perseen kanssa Ouluun ja Kajaaniin. Ja Kajaanista taas suoraan Helsingin Nosturiin katsomaan Venomia ja Enochian Crescentiä.

Että sellasta. Kesää odotellessa.