IRC-Galleria

ElDiablo`

ElDiablo`

Festarikesä alkanee Steelfesteiltä!

Johan on ajelutLauantai 08.09.2007 04:45

Siis kyllähän noita hevanderipändejä on tullut ajeltua ties kuin paljon, eilen sitten vaihtui Tambereen tuttu ja turvallinen hevanderiajo vähän eksoottisempaan reissuun. Ajoin nimittäin Antti Tuiskun bussin NRJ in the park tapahtumaan Turkuun. Huh

Vähän kyllä hajotti kun paikalla piti olla jo kymmenen jälkeen aamulla ja heidän settinsä oli vasta puoli ysiltä illalla. Kymmenen tuntia turussa peukaloita pyörittämässä, vähemmästäkin nyrjähtää aivo. Kahvia meni tolkuton määrä. Ja läjä toinen toistaan huonompia bändejä tekemässä soundcheckejään. No pakko myöntää että siellä oli yksi aika jees teknopummpu, nimi vaan ei jäänyt mieleen ja liekkö ne muut biisit sitten olisivat olleet yhtä hyviä kuin tämä yksi kuultu. Turku on turku on turku...

Nyt kyllä moni varmaan pettyy, mutta oikein mukava ja maanläheinen kuva jäi hemmosta.

SyksyTiistai 28.08.2007 23:54

Jaaha, kesä oli sitten kutakuinkin siinä, ulkona oli kirkasta ja kylymä! Vasta hetkinen sitten sitä vielä tuskailtiin kuinka kuuma on ja nihkee ja ties mitä. Nyt sitten vesisateiden aika ja tavlea odotellessa. Hyvä talvi voisi olla hyvää vaihtelua as in ei loskaa.

Festari 'kesä'Maanantai 27.08.2007 23:14

Huh, olipahan taas festaritäytteinen kesä, taisi tulla oma ennätys.
7.4. Eastrock (Salla)
30.4. Gothika Festival (Budapest, Unkari)
11.5. Rockmania (Marksteft, Saksa)
22-23.6. Nummirock (Mummijärvi)
29.6-1.7 Tuska (Helsinki)
7.7. Simerock (Rovaniemi)
14.7. Ilosaarirock (Joensuu)
27.7. Ruka Open Air (Kuusamo)
2-4.8. Wacken (Wacken, Saksa)
11.8. Pellavarock (Lammi)
17-18.8 Jalometalli (Oulu)

Vielä olisi Scooprockin jatkoklubilla käynti syyskuussa, mutta sitten taitaisi olla tämä festariputki taas pulkassa. Saas nähdä mitä ensi kesänä tulee eteen.

Wänk 'emKeskiviikko 08.08.2007 16:11

Wackenista takas, huh posliinipönttö ja oma sänky on kyllä hienoja asioita. Siellä oli ihan vitusti liikaa ihmisiä ja saksalaisia. Myös mutaa oli jälleen kerran vaikka muille jakaa. Niin ja unohtamatta sitä somaa paskan hajua. Saksa on paska maa.

Onneksi Blind Guardian oli kova.

Kilsakorvauksia?Maanantai 28.05.2007 17:02

Huh huh melkoinen kuukauden ajanjakso takana. Huhtikuun loppupuolella lähdin Battleloren kiertueelle ajamaan bussia. Keikkoja oli yhteensä 15, joista suurin osa Saksassa, mutta käytiin myös Tsekeissä, Unkarissa, Sveitsissä ja Hollannissa. Lisäksi tuli sukkuloitua sellaisten maiden läpi kuin Slovakia, Itävalta ja Ranska. Helvetin hauska reissu, siitä tulossa turinointia, videointia ja kuvalointia?!

Noh, reissu kesti sen kolme viikkoa ja seuraavana päivän kotiinpaluusta olikin vuorossa pieni Ensiferumin Suomenkiertue, onneksi eka keikka oli sentään Helsingissä, mutta sitten lähdettiin Tampereelle ja Kuopioon. Tosin itse porhalsin suoraan Kuopiosta Helsingin Night Life Rockiin jossa oli Extreme Finland Festival.

Mutta onneksi seuraavaan alkuviikon sai rauhoittua ja perjantaina aamuna vasta tien päälle taas, tällä kertaa Heavy Metal Perseen kanssa Ouluun ja Kajaaniin. Ja Kajaanista taas suoraan Helsingin Nosturiin katsomaan Venomia ja Enochian Crescentiä.

Että sellasta. Kesää odotellessa.

JyväskyläPerjantai 30.03.2007 15:39

Noniin, tulihan sieltä sitten lähtö kohti Jyväskylää tänään Profane Omenin kanssa. Joten Lutakkoon käypi tie!

RauhallistaTiistai 27.03.2007 07:05

Taas tulossa melko tapahtumaköyhä viikko. Taino viikonlopulle on vähän vääntöä ja kääntöä ja viimeistään lauantaina on video/still kuvasäätöä. Mutta tyyntä ennen myrskyä sano! Kuukauden päästä pärähtää.

VittuLauantai 24.03.2007 17:20

.

Katti kattimusKeskiviikko 21.03.2007 22:31

Tuli ylläri, eli kipeä kissa hoitoon pariksi yöksi. Tai lähinnä pitää kattoa että se syö ja juo ja jos ei niin syöttää ja juottaa. Huh, taidetaan olla aika haavoilla tämän rupeaman jälkeen.

Unta palliinMaanantai 19.03.2007 20:42

Tulipahan nukuttua, varmaan jotain 13 tuntia tuli kuorsattua. Ihan hyvin sai viilattua väsymystä pois. Tällä viikolla ei pitäisi olla mitään ihmeellimpää reissausta. Mutta pari kuvaussessiota on, which is nice.