IRC-Galleria

Ilo.Maanantai 04.09.2006 01:01

Mulla ei riitä sanat. Mulla on vaan niin hyvä olo. Mulla on niin onnellinen olo että musta tuntuu että mä halkeen sen voimasta. Mua hymyilyttää ja naurattaa. Ja vaik välillä joku asia ottaa päähän ni sit taas vaan tajuu et ei vitsi, Jeesus vaan on niin hyvä!
Tässä on menny viikko siitä ku muhun meinas aika ankarasti iskeä syysmasennus. Mutta yks soitto oikeelle ihmiselle joka sano just oikeat sanat. Mä vaan tulin täyteen rauhaa ja iloa. Ja se on kestäny. Sitä nauttii niin pienistä asioista!
Niin ja Mirkku tuli takasin!! Sitä riemua ei myöskää voi ees selittää ku näin sen ekaa kertaa kolmeen kuukauteen. Mun sisko. Ei tosin tullu jäädäkseen. Mutta pääasia että tuli. Mulla on vielä puol vuotta aikaa sulatella että Espanja vie mun rakkaan. :)
Jumala on alkanu kaikkia asioita järkkäämään mun elämässä oikeen vauhdilla. Mä oon liittyny ylistyskuoroon mikä on ollu mulle tosi suuri siunaus koska tykkään laulaa, ja alotan nyt myös esirukoustiimissä. Ja aletaan vetämään tanssiryhmää mirkun kanssa, mistä oon myös haaveillu. Ja paljo muita asioita on ehtiny tapahtumaan viikossa, ettei ymmärrys ees riitä. Ja vaikka opiskeluiden alotus on ollu taas rankkaa, niin silti sekin tuntuu hyvältä. Kun kuitenkin tietää olevansa oikeessa paikassa.
Eilinen oltiin Keuruulla Youth Celebrationissa jossa oli melkeen kaikki meiän espanjaystävät. Ympyrä sulkeutu. Tasan vuos siitä kun lähettiin Mirkun kanssa. Ja nyt ollaan jo kumpikin tultu takas. Sitä on niin sanoinkuvaamattoman kiitollinen jokaisesta hetkestä mitä Espanjassaki vietettiin. Nyt näkee niin selvästi että jokainen isku oli todellakin sen arvonen, koska on saanu kasvaa niin paljon. Ja mä en usko että löytyis sanoja vaikka yrittäsinki, kertomaan sitä kuinka kiitollinen mä oon niistä ystävistä joita mä siellä sain. Sillon ku lähti Espanjaan niin tiesi että Jumala tulee antamaan paljon. Mutta IKINÄ mä en ois osannu odottaa mitään niin suurta.
Mä rakastan teitä suunnattoman paljon.
Sohvi: mä näin tähdenlennon.

Ja hei kaikille: ei anneta masennuksen voittaa. Koska on niin paljon iloakin annettu meiän käytettäväks. :)

"Kun aurinko ei paista, eikä laulu soi, sinua Hän kuuntelee.
Ja kun tuntuu, huonommin ei mennä voi, silloinkin Hän kuuntelee.
Vapahtaja kuuntelee, rakastaan Hän kuuntelee.
Hän ymmärtää miltä nyt tuntuu, Vapahtaja kuuntelee."

"Lakkaamatta etsi sitä suurta.
Kieltäydy luovuttamasta!
Ole kuin aurinko murtuvan veden pinnalla:kimalla!
Etsi sitä Suurta,
kolua etäiset paikat ja
pimeimmät sopet
pelosta piittaamatta.
On suurta etsiä Suurta,
olla ohut välonsäde
kohtaamassa suurta vettä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.