IRC-Galleria

Ihmeellinen..Torstai 04.01.2007 02:35

Jumala on ihmeellinen. Sanat ei riitä. Vaikka tekee kipeää niin en osaa muuta kuin tanssia Herralle. Ylistää häntä kaikesta siitä mitä hän on.
Joulu ja uuden vuoden meiningit on mennyt. Uusi vuosi, niinku puhdas sivu, on edessä. Kaikki mahdollista. Kaikki. Mieletön tunne. Mutta silti tuntee itsensä niin pieneksi, kun tuntee Jumalan suuruuden. Sen että kaikki TODELLA on mahdollista..
Jouluun. Eli se meni mahtavasti. Sain levätä perheen kanssa ja viettää ihanaa aikaa yhdessä. Vaikka oli koko joulun aika töitä oli silti ihanaa aikaa. Ja oli kiva olla töissäkin, nähdä taas mummoja ja pappoja. Oli tosi rankkaa, mutta sainkin taas paljon. Ja se antaa näkökulmaa kun viettää joulua laitoksessa. Sitä ymmärtää kuinka todella etuoikeutettu on, että on rakkaat ympärillä jouluna. Kaikilla ei niin todellakaan ole ja se murtaa sydämen kun näkee ihmisiä jotka itkevät jouluna. Muuta en osaa silloin tehdä, kuin yrittää loistaa Herramme rakkautta niille joilla sitä ei ole. Antaa sitä mitä mulla on.

Viikko sitten espanjalaiset tuli Suomeen ja Elise tuli mun luo viikoks. Oltiin niitä vastassa kentällä ja oli mahtava nähdä niitä yli puoleen vuoteen! Seuraavat päivät vietettiin yhdessä aikaa, käytiin kattomassa nähtävyyksiä, kierreltiin Helsinkiä ja vietiin espanjalaiset rautatientorille luistelemaan!! Teiän olis pitäny nähä, vaikka suurin osa kyl osas ihmeen hyvin!! :D
Perjantaina tuli taas yks rakas lisää Helsinkiin (Anni) ja alko uuden vuoden tapahtuma Saalemilla mikä oli mieletön siunaus. Kun sai viettää yhessä monien rakkaitten kanssa aikaa Jumalan läsnäolossa..Perjantaina ja lauantaina meillä oli tanssikeikat ja oli taas uskomaton fiilis tanssia ja ylistää! Sitä ei voi sanoin kuvailla sitä passionia ja iloa mikä tulee tanssiessa Herralle!! Ja lauantaina tanssittiin Sohvin kanssa yks tanssi kahestaan.. Niin siistiä!!! Kiitti rakas!! <3 Ja perjantaina pelastu yks mun perheenjäsenistä.. Kiitos Herralle! :D
Sunnuntaina lähettiin porukalla Tuusulaan mökille uudeks vuodeks. Meitä oli siellä sellaset 30 tyyppiä, eli porukkaa riitti.. :) Voitte vaan kuvitella sen fiiliksen kun tupa täynnä sellasia ystäviä joita ei oo nähny joitakin yli puoleen vuoteen. Sellasia joita oli Espanjassa samaan aikaan meiän kanssa ja sellasia jotka on tullut mukaan matkojen varrelta.. Syötiin, saunottiin, chillattiin ja pidettiin hauskaa. Ja kaikki kävi avannossa uimassa, mukaan lukien espanjalaiset! Pojat teki reiän jäähän ja sitte eiku sinne vaan! Olin ekaa kertaa elämässä avannossa ja oli kyl melkonen kokemus.. Mutta niin positiivisella tavalla että pakko mennä joskus uudestaan! :)
Elise lähti eilen kotiin ja espanjalaiset tänään. Ikävä tulee..

Ja Mellu oli yökyläilemässä ja parannettiin maailmaa aamuneljään asti taas, niin ku aina.. :) Mellu on ihanuus.. <3
Nyt on pari päivää kyl väsyttäny aika ankarasti ku ollu suhteellisen hektinen viikko.. Nyt sitte pitää yrittää palautua että jaksas käydä käsiks koulujuttuihin..

Niin ja sitten. Viime päivinä oon taas pysähtyny miettimään sitä kuinka siunattu mä olen saanu olla. Jumala on antanu mulle perheen, opiskelupaikan, mulla on kämppä, töitä, ihana seurakunta jne,jne,, Ja ennenkaikkea Jumala on antanu ihanimpia ystäviä mitä vaan voi olla. Ja kuinka mä haluisin että jokainen teistä muistais aina sen, että te ootte mulle valtavan rakkaita riippumatta siitä millanen olotila mulla on, riippumatta siitä oonko mä joskus etäinen tai jotain. Mä haluan alottaa mun uuden vuoden muistuttamalla kaikkia mun rakkaita siitä, kuinka elintärkeitä te ootte mulle.. Muistattehan sen aina. Muistattehan.

Alotetaan uus vuosi uskomalla siihen että kaikki on mahdollista! Ja että mikään ei voi olla meitä vastaan kun Jumala on meidän puolella.. Muistetaan oikeesti että Kaikkivaltias on meidän kanssa kaikilla meiän teillä..
<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.