IRC-Galleria

Taivaassa bileet!!!Tiistai 28.11.2006 18:19

Viikonloppu meni ohi hujauksessa ja nyt ollaan jo menossa kovaa vauhtia viikolla. Perjantaona meillä oli tosiaan keikka meiän tanssiryhmän kanssa,, oli ihan mielettömän siistiä tanssia ja ylistää Jumalaa! fiilis oli ihan katossa.. mikä tosin oli pitkän rukouksen huipentuma, koska niin kuin vaan kuvitella saatta, niin vastustus oli koko päivän ollu armoton.. Mutta onneks me saadaan antaa kunnia Jumalalle eikä viholliselle! ;) kokous oli muutenkin mahtava,,
ja yks mun rakkaimmista sai lähteä seuraamaan Jeesusta!!! Mä oon bilettäny sitä ja tiedän että taivaassa siitä on vielä suuremmat bileet, kun taas yksi on pelastunu! :D
KUKAAN ei voi tulla mulle sanomaan etteikö rukouksia kuultaisi ja ettei Jumala olisi elävä! Mulla on ainaki hyvin todellinen Jumala joka toimii hyvin konkreettisesti! Että jos joku ajattelee että Jumalaa ei ole tms. niin kerron mielelläni muutaman tunnin puheen siitä, kuinka ELÄVÄ Jumala ON! d:)
Viikonloppu meni muuten "levätessä" eli univelkaa tuli vaikka tarkotus oli nukkua.. En ymmärrä miten siinä taas kävi niin :) vaikken oikeastaan mitään tehny.. kai.
Lauantaina chillailin ja kävin ukilla ja mummolla saunassa. Ei varmaan oo mitään niin rentouttavaa. Siellä tulee aina niin hyvä olo. :)
Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa Minttukirkossa ja näin vanhoja kavereita. Su iltana oli mustan gospelin konsertti Mintulla, joka oli aivan uskomaton! Ihan sama kuinka hehkuttasin sitä niin ette tajuis ennen ku olisitte nähny!
Ja tässä pari päivää on menny harjottelussa askarrellessa joulukuusia lasten kanssa ja pesten pyykkiä kotona. Chilliä. Elämää.
Sitä se on. Im lovi´n it! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.