IRC-Galleria

dance children dance!Perjantai 24.11.2006 01:23

haha! vähän Jumala on mahtava! vaik tanssitreenit oli melkosta vääntöö tänää ja yheltä tanssijalta revähti jalka ja muutenki oli vastustusta, niin onneks meillä on Jumala joka on jo voittanu ja me saadaan vaan omistaa voitto hänessä! Jos Jumala on meiän puolella, kuka voi olla meitä vastaan!? EI KUKAAN! Me ollaan voittajan, kaikkivaltiaan lapsia, jotka saadaan olla hänen suojassaan. Huomenna on siis tulossa keikka Fuel-illassa jossa on puhumassa evankelista Guy Peh, väkevä Jumalan mies jonka rukousten kautta kuollutkin on herännyt henkiin! Ei siis ihme että on hiukka vastustusta.. ;)
Tänään muuten töissä sain kokea sen, mitä on kun uusi lapsi tulee päiväkotiin ensimmäistä päivää, ja sain kuunnella taukoamatonta huutoa ja itkua 7 tuntia.. ja sen jälkeen 3 tunnin tanssitreenit päälle, niin jokseenkin väsyttää..
ja huomenna ihan hullu päivä tulossa.. koko päivä ja ilta yöhön asti kiirettä. mutta siistiä on se kun sen ajan saa ylistää Jumalaa kaikella mitä tekee. :)
Mirkun kanssa kun oltiin tulossa treeneistä, törmättiin hakiksessa bussia odotellessa tyttöön jolla on syöpä ja joka jutteli erään toisen naisen kanssa jotakin uskonasioista. Nainen evankelioi tyttöä. Mentiin mirkun kanssa siihen kanssa juttelemaan ja kutsuttiin hänet huomenna Fuel-iltaan. Tää tyttö huusi siinä pysäkillä että "tää on Jumalan johdatusta!".. Ja yhdyn edelliseen! Herra on hyvä! Ja kun hypättiin bussiin nii matkustajillekaan ei tainnu jäädä epäselväksi että mitä väriä me tunnustetaan! :) Mutta aivan yks hailee mitä muut ajattelee, mä rakastan Jumalaa! <3
Amen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.