IRC-Galleria

kipuinen..Maanantai 30.10.2006 20:56

tulin sitte kipeeks.. vaikka koko syksyn pistin flunssalle vastaan, niin nyt oli niin väsyny ettei enää jaksanu taistella.. tänään oon siis vaan nukkunu. ja vääntäydyin kirjastoon palauttaan pari myöhästynyttä kirjaa ja kauppaan. normaalisti tohon menis 15min. nyt meni yli puol tuntia.. olin mä varmaa aika zombien näkönen.. ärrän myyjäki katto jotenki oudosti. oon lueskellu ne hetket kun oon hereillä ollu. ja oon saanu kuulla taas tänään eri tahoilta siitä kuin hyvä Jumala meillä vaan on! ei siitä pääse mihinkään! mirkkukin muuttaa taas naapuriin mikä on ihan tosi mahtavaa!! pääsee taas istuun iltaa useemmin teekupin ääreen.. mikä sinänsä saattaa olla utopistinen ajatus koska molemmilla pitää kiirettä mut toivoa saa aina. ja se jo on paljo ku tietää et se on taas tossa viekussa.
viikko on taas menny siitä ku viimeks kirjotin. mulla tosiaan alko viikko sitte kahen kuukauden harjottelu. oon 1-3v taaperoiden ryhmässä päiväkodissa. vaati vähän totuttelua olla niin pikkusten kanssa. mutta kyllähän tuo sitte aika luonnostaan alko sujumaan. ke olin mummolla yötä ja se oli ihan valtavan rentouttavaa.. :) to oli tanssitreenit ja pe nuortenilta. viikko oli kyl sen verran uuvuttava että viikonloppu meniki sitte aika pitkälti levätessä. ja eilen oli caron synttärit. oli ihanaa viettää aikaa ystävien kanssa. meil on vaan niin hyvä seurakunta! :)
ja nyt alkaa taas oleen joo liikaa istumista. pitää päästä vaaka-asentoon.
olkaahan siunattuja ja koittakaa te olla tiukkoja ton kipeeks tulemisen kanssa! terveenä olo on kuitenki paljo kivempaa! :)
mulla on tullu kauhee ikävä kaikkia mun ihanuuksia, esim. jania ja noraa ja muita ystäviä joita ei oo pitkään aikaan nähny.. uutta vuotta odotellessa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.