IRC-Galleria

KiireTiistai 27.02.2007 21:54

On taas menny kuukaus siitä kun viimeks kirjotin.. Syynä on yksinkertaisella suomenkielellä sanottuna kiire. Se on sana joka kuulostaa mun korvissa välillä melkein kirosanalta. Se on sitonu mun elämää aika rankalla kädellä. Koulu on mun kiireeseen ehdottomasti suurin syy. Se todella tuntuu välillä enemmän eloojäämistaistelulta kuin opiskelulta.. Tehtäviä on paljon enemmän kun laki sallii ja aikaa taas minimaalisen vähän.. jos joku viisas ihminen voisi kertoa mulle, että kuinka mä saan kahdessa viikossa kirjotettua 20 sivun esseen sisältäen noin kymmenen lähdekirjaa (joita en ole edes löytänyt) ja haastattelun(josta ei vielä mitään tietoa), luettua kaksi tenttikirjaa, tehtyä opinnäytetyösuunnitelman ja yhden suullisen esitelmän. Mä en ymmärrä. Mutta hei, mä oon kyllä ollu ahkerakin! Paljon ahkerampi mitä olisin panikoinniltani uskonu olevani.. Kirjotin eilen yhen esseen loppuun ja tänään kirjotin englannin esseen! Jee!!
Lueskelin äsken noita mun edellisiä päiväkirjamerkintöjää.. Mä oon kaiken tän kiiren keskellä todella taas unohtanu kaikista tärkeimmän. Jumalan. Ja sitten mä vielä ihmettelen miksi mua ahdistaa.. Mä en ole viettäny Isän kanssa aikaa tarpeeksi. Vaikka hän juuri on se, jolta mä saan avun kaikkeen. Taas oon tullu siihen pisteeseen, että huomaan yrittäneeni liikaa itse ja antanu kaiken stressin, kiireen ja ahdistuksen viedä tilaa Jumalalta. Siksi:
Haluan Isä sulta pyytää anteeksi sitä, että olen taas sulkenut silmäni näkemästä sun suuruuttas ja ihmeellisyyttäs, joka on niin paljon suurempaa ja tärkeämpää kuin mitkään esseet. Auta mua Isä pääsemään taas lähemmäs sinua ja täytä mua sun rakkaudellasi ja voimallasi. Mä tiedän olevani opiskelemassa sen takia, että sä mut sinne johdatit. Mä tiedän olevani sillä paikalla joka on sun antama paikka mulle tällä hetkellä. Mä pyydän että se ei enää menisi sun edelles Isä. Mä pyydän myös sitä Isä, että et antaisi mun ajaa taas itteäni loppuun kaikella työllä ja kiireellä. Etten unohtaisi sitä opetusta jonka jo olet mulle antanut.. Mä pyydän että siunaat mun kätteni teot ja autat mua. Tarviin sua tosi paljon. Olet Isä rakas. Amen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.