IRC-Galleria

Ystävänpäivä... <3Keskiviikko 15.02.2006 03:44

Väsyttää!!! Tosi paljon.. Mutta kirjotan nyt kuitenki vähän.. Eilen meni päivä kotona hengaillessa, lenkillä ja illalla katottiin Erjan, Saken ja Mirkun kans leffaa ja mässättiin herkkuja! Ekaa kertaa olin juoksemassa rantahietikolla. Se on aika raskasta, mut niin siistiä kun voi juosta ilman kenkiä ja välillä aallot kastelee jalkoja! Tänään oli kerhossa vielä enemmän lapsia ku viime kerralla,,mikä on ihan huippujuttu! Tehtiin kaikkee ystävänpäiväsälää.. :)

Voi tää on taas niitä päiviä kun on niiiiin nostalginen olo,, kun kauheesti kaikkee muistoja ystävistä ja rakkaista tulvii mieleen.. :) Ja siis ikäväkin on kova. Mä oon miettiny tänään kaikkia mun ystäviä paljon. Ja muistellu niitä kaikkia hauskoja hetkiä, niitä hymyjä, yhteisiä reissuja, salaisuuksia, naurua, leffailtoja, lohduttavia sanoja, kyyneleitä jotka on kuivattu, ja niitä lukemattomia keskusteluja kun ollaan maailmaa parannettu. Jokainen hetki, iloinen tai surullinen, on mun sydämeen sinetöity. Ja jokainen mun ystävä asuu mun sydämessä. Jo monta vuotta mä oon ollut tietonen siitä, että tulee päivä kun meiän tytöt on eri puolilla maailmaa. Nyt on maailman vallottaminen alkanu jo. Mutta vaikka ollaankin monet eri puolilla maailmaa, niin mä tiedän sen että kun me jälleen samaan paikkaan eksytään niin ollaan niinkuin kuin ei koskaan oltaisikaan oltu erossa. Ne jotka mun rinnalla on edelleen, on niitä ihmisiä, jotka on kävelly mun kanssa vaikka tulen läpi. Niitä ei välttämättä oo paljon, mutta te kaikki jotka tunnistatte ittenne: Kiitos teille rakkaat kaikesta ja siitä että ootte mun rinnalla ollut ja mä oon saanu olla teiän vierellä. Se mitä me ollaan yhdessä rakennettu, sitä ei voi kukaan enää kaataa.
Mä haluan sanoa teille jokaiselle, mun ystäville, mun veljille, mun vanhemmille, isovanhemmille ja kaikille mun läheisille: Antakaa anteeksi että liian usein unohdan sanoa kuinka tärkeitä ja rakkaita te ootte. Te ootte mulle maailman tärkeimmät ihmiset, ja teistä jokainen on aarre mun elämässä. Kiitos siitä että olette olemassa. Mä toivotan kaikille sydämellistä Ystävänpäivää ja halaan jokaista erikseen ja rutistan oikein lujaa!! :) Rakastan teitä. <3

"Friends are like stars. You don´t always see them, but you know they are always there."


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.