IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Kevään merkkejä Maanantai 28.01.2008 02:31

(Pakollinen aloitus: kuka söi tammikuun??)

Poimin tänään ensimmäiset kukat. Todennäköisesti istutettuja krookuksia, koskapa olivat siinä niin jotakuinkin täydellisessä kaistaleessa nurmipätkällä, mutta ei se ole oleellista. Nupulla olevia valkoisia kauniita krookuksia. Puhaltelin niihin ja haistelin aika mukavaa raikasta kukkien tuoksia, se jos mikä oli oikeasti aika keväinen hetki. Kukat muuten aukesivat jonkun ajan kuluttua poimimisesta, olivatpahan kauniita <3
Samalla reissulla - tai itseasiassa edellinen juuri jälkimmäisen jälkeen - kävin katsomassa paikallisen jäähallin. Tuli ihmeellisen kotoisa olo! Jollakin lailla kaikki jäähallit, ainakin jään tasossa, ovat kuitenkin hyvin pitkälti samanlaisia kiertävine mainoksineen, jääkentän mallin ja kaiken suhteen. Pitäisi mennä luistelemaan sinne, ja todennäköisesti tämä aie on vihdoinkin lähempänä toteutumista, kun on luistimet täällä ja ihan selkeät aikataulut, VIHDOINKIN, milloin sinne jäähalliin voi yleisövuoroille mennä.

Näistä asioista tuli aika hyvä mieli. Ja itse asiassa tuli siitä vielä parempi mieli kun huomasi, että tällaiset pikkuasiat voivat tuottaa edes hetken aitoa onnellisuutta, vaikka suuret asiat ovatkin aika myrskyssä.

E

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.